WindSurfing la Navodari

Uite ca a mai trecut un weekend.

panorama-navodari-2009

A fost iar un weekend intens. Ne-am trezit la 5 dimineata iar la 5:30 6:15 eram in masina, in drum spre mare. Doi colegi au vazut pe site-urile de specialitate ca este vant de 1 stea (cica 12 noduri) si au zis ca hai la mare. Ne dam cu placa si voi faceti poze. Nu m-am pregatit de soare, am zis ca o sa fie innorat conform prognozei meteo, a doua oara cand am facut greseala asta.

Soare a fost, printre nori ce-i drept, dar eu tot am reusit sa ma fac rosu ca racu’. Tot Urgodemyl m-a salvat :D.

Ca sa nu aberez prea mult: am plecat, am vazut marea, am stat cu picioarele in apa, m-am bronzat tractoriceste ca batea vantu, era racoare si … am facut poze. Partea nasoala: ne-au jefuit cotofanele iar la ora 20:00 trebuia sa fim la Photowalk #15 in Piata Universitatii!

Despre jaful cotofenelor: aveam si noi o punga cu chips-uri, 2 sandwish-uri si 2 chupa-chups. La un moment dat izbeste foamea si incepem sa ne uitam dupa punga. Nu am gasit-o decat mai incolo cand am mers pana la masina. Punga a fost victima unor cotofane care au rapit-o pana mai incolo, pe drum. Ne-am recuperat mancarea dar cum era plina de nisip am momit cotofenele cu chipsurile, poate, poate prindem vreuna in poza. Simpatice fiinte! Nu stau nici moarte la pozat si fug de tine de la o distanta de 5-6 metri. Dupa ce le-am momit timp de o ora pana cand au venit cainii de pe plaja si le-au mancat chipsurile le-am tot observat ritualul – raid deasupra chipsurilor, furat chipsu’, fugit cu chipsu in cioc. Ma intreb de ce nu au accesat mancarea prin gaura cu care a fost proiectata punga… i guess they are not so clever! :))

Sharing is caring

6 comments

  1. Pe cand un photowalk si la mare. Imi plac mult pozele de la Navodari. Crezi ca ne putem mobiliza intr-o zi, plecam cu noaptea-n cap si ne intoarcem tot seara, in aceeasi zi ?

  2. Da bun, ai fost si la mare ::((
    Vreau si eu!
    Foarte frumoase fotografiile, induc exact feelingul de acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.