Weekend de vara si canicula in massmedia

Thermometer

Ce weekend frate? Weekend e atunci cand te odihnesti…

Joi spre vineri (pana vineri dimineata pe la 2) am reinstalat windoze si copiat date. M-am afundat in “joaca” asta de-a sysadmin-ul si a trecut timpul exact ca orele din weekend, repede si fara sens. Vineri nu m-am mai trezit de dimineata => intarziat 1 ora la job, toata ziua am fost leguma si am visat la un pat. Partea buna la toata tarasenia asta: s-a circulat foarte bine de la 9 prin drumul taberei, nu a mai fost futai la razoare si aglomeratie in RATB.

In weekend as fi zis ca sambata dorm pana la 12 dar nu imi ies planurile astea. La mine soarele bate zilnic de la 8 dimineata pana la 12 si eu dorm cel mai bine chiar pe la orele alea, atunci este somnul mai dulce, mai placut mai… dar la 9 eram treaz, cu cafeaua’n fata, butonand pe net dupa cai verzi pe pereti.

Canicula. Pe toate canalele media ne miram de 40 grade la nivelul solului, asta in cazul in care anul trecut erau si 60 de grade pe trotuarele de la universitate. Realitatea a tras un tur de forta prin toate orasele, e c-a-n-i-c-u-l-a, cativa au lesinat, cativa au crapat. Se intampla in fiecare an sa se rupa filmul temerarilor care in loc sa-si numere pensia din ciorap se plimba cu ratb-ul, pe jos etc. Nu ai ce face acasa asa ca te duci prin oras sa crapi de la caldura. Nu se intampla nimic vara, de Ridzi s-au saturat asa ca e canicula si primaria nu face nimic… Damn!

Ieri nu am iesit din casa pana seara tarziu. Aer conditionat, apa plata la frigider, o salata de rosii cu castraveti si ardei gras… si mi-am amintit ca sunt satul de salata de rosii si in general de salate. Dieta mea functioneaza, ma incap iar pantaloni de care uitasem si pot sa port si tricoul cu metallica, daca nu chiar si alea M de la RBF 2009, dar evident prin casa ca nu port asa ceva in public. Sa-mi numar trigliceridele 🙂 peste 2 luni…

Seara tarziu. Oameni foarte multi pe strada cu plozii, bicicletele si rolele. O sa devenim o societate care ziua doarme si noaptea este activa. Nu este nici un “poate o sa…”, este ceva mai sigur decat mirosul de transpiratie de la subratul oricarui pensionar! Ce sa mai iesi la poze in weekend cand afara sunt 34+ grade celsius? Ce sa mai mergi la shopping?

Acum ma gandesc ce salata de rosii sa mananc la praz, cu ceva la gratar (evident cu condimente).

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.