Weekend-uri mai mari… plz!

As vrea sa avem weekend-uri mai lungi. 3 zile de weekend ar fi superb… pentru ca ar dura mai mult festivalurile ca B-Fit si in general faci mai multe chestii in 3 zile de weekend decat in vineri + sambata + duminica. Vineri oricum este mancata destul de mult de job si nu iti mai ramane mare lucru sa faci decat o berica prin vreun pub si som de voie, asta daca nu te duci sa rupi neuronu’n doua prin cluburi.

De ce vreau 3 zile? Pentru ca daca 1 zi o pierzi prin casa ca ploua (sau sa zicem ca o pierzi la munca) mai ai 2 zile in care poti sa te desfasori. Pentru weekend-ul asta aveam programata (dar nu stabilita) o iesire in Bricostore, pentru o gura de aerisire de hota ca nu am fost in stare sa imi cumpar una de cand m-am mutat.

Sa facem o petitie pentru asta?

Daca stam sa ne gandim suntem niste robotei si nu ne-ar prinde rau 3 zile de concediu saptamanal. Printre afise electorale gen “Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti” mi-ar placea sa vad un afis (macar unu) care sa scrie cu litere imense “+1 zi la weekend“. Ar fi o promisiune electorala noua la care este posibil ca romanu sa puna botu, restul promisiunilor nu mai au efect.

Au inceput politicienii sa se poarte natural. Ne mint din nou…

Sharing is caring

7 comments

  1. Daa, (clişeu de reclamă!, rog scuzaţi), ştiu cum este . Nici mie nu mai îmi ajung zilele libere. Măcar de nu am avea şi vineri program plin. Sau să începem de marţi..

    @rasebo: haha, deci nu mi s-a părut mie :)))

  2. Candidezi cumva? Ai niste idei care te-ar propulsa imediat in PE! ;))

  3. Eu propun deschiderea unei petitii 😀 pentru a obtine o zi in plus.
    De fapt mi-am luat-o de azi ::))

  4. Din aia alba din plastic ca sa o bagi in gaura?
    Gasesti si la Cora 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.