999

logo_999_big

Poate fi numarul care anunta pe 1000 sau: anul 999, * 999 numar de telefon de urgenta pentru anumite tari, o formatie de punk rock din Londra (anii 1970),un asteroid, o emisiune TV, prima locomotiva care a mers mai rapid de 100km/h, etc. (uite aici)

Clar este ca maine va fi 9.09.2009, facand o analogie cu 6.06.2006 (care a fost titrata de tabloide ca ziua diavolului) ma astept sa vad ceva pe OTV, cel putin vreo 6 ore in care sa se bata campii despre nu mai stiu ce fapte si sfarsitul lumii. “999 este 666 cu fundu’n sus, pocaiti-va maine e sfarsitul lumii”.

Cel mai probabil maine va fi un pic de nor, racoare si ne vom continua vietile marunte privind dezgustati la televizoare si tot ce se invarte in jurul nostru.

Sharing is caring

6 comments

  1. As dori si eu parerea ta despre Nikon L100. Te rog spune-ti parerea folosind limbajul tau (acela pe intelesul tuturor). Nu sunt un mare pasionat al fotografiilor, vreau ceva pentru ocazii speciale si nu stiu daca Nikon L100 e potrivit…

  2. 🙂 Eu zic ca e super ok camera
    Mi-as lua asa ceva ca o camera de vacanta sau backup pentru a mea…

  3. Mda… a fost nou-a-noua-zero nouã… singura stire care mi-a atras atentia – un preot (?!?!!) convins ca indeplineste lucrarea Domnului a deturnat un avion in Mexic… ma asteptam la nebuni mai multi cu nebunii mai mari

  4. Am cumparat Nikon L100 de 1 luna si ceva. Sunt foarte multumit de el!
    Multumesc pentru rewiew!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.