UPC – Nerecomandat…

Ce-mi vad ochii in weekend-ul asta in cutia de scrisori?

Pe langa spam-ul inutil de la Cora, Carrefour, Praktiker, Domo si alti spammeri am gasit o scrisoare de la Elena Udrea si una de la UPC. Aia de la blonda fatala din Drumul Taberei (Elena, turism cu forta nu se face!), am lasat-o deoparte ca sa o balacaresc mai incolo, aia de la UPC am deschis-o si am ramas tablou.

A venit pe numele lu’ bunicu, o factura restanta de 27.20 RON. Nu se specifica ce servicii nu au fost platite ci doar ca are sa le dea 27.20 RON, altfel il dau in judecata si risca inchisoare etc etc. Bucuria lui bunicu a fost ca tocmai le pregatise o portie de “untdelemn de la bunicu” si era chill mosu, ca el a reziliat de aproape 2 ani cu ei si ca nu il intereseaza, mai ales ca nu mai locuieste de 1 an (cel putin) la apartamentul pe care scrie acelasi numar ca pe cutia de scrisori violata de astia de la upc, cu obraznicie! Eu, actualul locatar, nu am vrut sa am vreo legatura cu firma asta asa ca am dus scrisorica acasa la ai mei sa vada si mosu despre ce e vorba.

Tot in carca mea a picat sa sun la UPC, asadar:
– am asteptat cam 3 sferturi de ora sa ma preia un operator de la relatii cu clientii…
– factura este din iunie 2007 (asta a fost long time ago, deci chiar or fi in cacat cu banii de stau sa caute “restanti” dupa mai mult de 2 ani?)
– UPC suge grav la relatii cu clientii
– UPC nu va fi operatorul meu de televiziune prin cablu / digitala… NEVER!!!
– UPC mi-a confirmat inca o data ca au servicii nasoale.

Remember UPC Fail de pe jurnalul roz de cazarma?

Sharing is caring

4 comments

  1. Buna, imi place foarte mult blogul tau! ai dori sa facem un schimb de linkuri, ceva? daca nu iti cer prea mult. Blogul meu este unul generalist, poti sa intri macar sa vezi. Daca nu iti place cum scriu, accept refuzuri. O zi buna iti doresc si astept un semn, rau sau bun.

  2. Eu am renuntat la UPC si ma f*t pe viteza lor de download de 35kb/sec. Am convins inca 3 vecini de bloc sa faca acelasi lucru. Insa pentru a renunta, daca nu a trecut un an de la incheierea contractului, trebuie platita o suma de 2 milioana. Sa dau rahatilor bani pentru ca nu puteam beneficia de serviciile pe care le plateam. Nu. Am vb cu un reprezentant RCS, pentru a veni sa-mi monteze cablul lor, iar pentru a renunta la upc nu mai platesc, iar ei ma vor deconecta. Si vecinii mei fac la fel. Asa ca multa M*U*i*E UPC

  3. Corect. Am avut net de la UPC.. doamne apara si pazeste. feriti-va de UPC :)) m-am dus la clicknet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.