AFI Palace Cotroceni

Va multumim pentru AFI Palace Cotroceni!

cotroceni_park1Va multumim ca ati facut cel mai mare Mall din Romania, ca ati facut ditamai parcarea, ca ne-ati dat primul cinematograf IMAX din Romania si pentru marcile New Yorker, Waikiki, X-Side, INDITEX, Zara, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, C&A, Mango, Marks & Spencer si altele.

Va multumim ca ati cheltuit multi bani, 300 milioane euro in total, 90 milioane euro pentru punctele de distractie. Asta pentru 215.000 mp si locuri de munca pentru 1400 oameni care au ridicat hidosenia imensa!

In schimb, nu va multumim pentru traficul infernal din zona, pentru cozile de la semafoarele intersectiei Vasile Milea cu Timisoara si Iuliu Maniu, nu va multumim pentru taxiurile care au aparut ca ciupercile dupa ploaie pe prima banda, chiar acolo unde se opresc autobuzele si pe trecerea de pietoni. Va mai injuram pentru ca nu va educati clientii care parcheaza pe unde vrea muschiu lor si pentru incomfortul, zgomotul si forfota aduse locuitorilor din acea zona.

Nu imi dau seama cine si cum da autorizatiile de construire pentru afacerile astea banoase si de ce nu se face un studiu inaintea acestor autorizatii! Zona aceea nu mai avea nevoie de un super-mall si infrastructura locala NU face fata!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.