Greva la metrou – bucurie mare!

Stiti ca stau in Drumul Taberei… pe noi nu ne afecteaza greva astora, nu avem metrou, chiar niserupe. Pun pariu ca ne dorim sa fim afectati, asta ca un apropos ca ne-ar placea metrou in Drumul Taberei.

Ambuteiajele nu sunt nimic nou pentru Bucuresti, chiar si in campanie electorala unde stim ca se urmareste ceva, ambuteiajele nu ne sperie, nu ne descurajeaza si nu ne… plac! Ne fac mai puternici, mai rai, mai scarbe… Nu stiu cum de fiecare data Realitatea TV scoate din ceva ca greva Metrorex “Pe orice timp ajungi la timp!” o apocalipsa fantastica, inedita si de maxima audienta… Ze man, Piticu, sustine greva si puteti sa-i transmiteti mesajele aici 😀

Ce sa mai zicem despre greva asta? Isi cer oamenii drepturile, forteaza nota si le dam ciorapii la supt! Poc – poc greva, poc – poc proteste, de cele mai multe ori ii intrebi pentru ce protesteaza si spun “pai nu stiu ca ne-a zis sefu sa mergem la Bucuresti, asa mai vedem si noi capitala, plus ca ne-a promis niste zile de concediu…”. E criza! Romania de dupa revolutie, un experiment care a luat-o razna!

Sa-i multumim lui Ceausescu ca ne-a facut metrou! Va imaginati ce ar fi fost ZILNIC fara metrou?

Sharing is caring

4 comments

 1. Hihi .. nici n-am plecat bine din Bucuresti si s-a declansat haosul 😆
  Las’ ca vin inapoi 😉

  Bai, tu ai mare dreptate: eu nu stiu cum dracu ne-am descurca daca n-ar fi metrou deloc. Din ce am vazut azi la teve, a fost crima si pedeapsa. Cu ce or fi ajuns corporatistii in Pipera azi???

 2. ma, maine sa stii ca vin la tine la cafea:) daca va fi mai rau ca pana acu 🙂

  la tine la munca bineinteles, asta daca ajungi si tu 😛

 3. 🙂
  Piticule.. te astept! Da un telefon si iesim 😀
  Ciupercutzo.. pai hai domne ca e HAOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.