Campanie, adevar si vise in Drumul Taberei!

“Pe 12 Noiembrie 2009 statul român a semnat un contract de finanţare cu BEI pentru linia de metrou Drumul Taberei-Universitate, de 395 milioane de euro, care reprezintă 45% din valoarea totală a proiectului de 883 milioane de euro”, a declarat ministrul interimar al Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, după semnarea împrumutului cu reprezentanţii BEI. […] Din valoarea totală a proiectului, 488 milioane de euro vor fi asiguraţi de la bugetul de stat. (mediafax)

Am ajuns pe blogu’ lu’ Petreanu dupa ce am primit link-ul de la LeX si am gasit filmuletul de mai jos care mi-a pus glandele lacrimare la lucru. Pogea zicea de zor cu banii de la imparatie, ca avem bani de metrou si ca o sa puna si statul bani dar Berceanu comunica eficient intregului popor ca “pleaca ma d’aici, e electorala… metrou in Drumul Taberei… hahaha!”

Invidia spune… greva, BIS!!! (ps. azi s-a circulat bine)

Sharing is caring

1 comment

  1. Păcat că nu e grevă la metrou mai des. Am ieşit din Drumul Taberei în 1 minute, de la Valea Oltului până la Răzoare cu tramvaiul. 🙂 Într-o oră am ajuns cu tot cu mersul pe jos la Grădina Icoanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.