Este Sony PlayStation3 o investitie buna?

Din an in paste vrea si iLL sa se mai joace. Un Call of Duty, un GTA, ceva… sa treaca timpul mai repede si sa se deconecteze de la cotidian. S-a uitat pe internet si s-a documentat despre console si spune asa:

Cred ca acum, ma voi rezuma la jocurile de PC si la alt PC cu rol de mediaplayer. Nu cred ca se merita sa dai ~1300 RON pe un device care are defecte de design recunoscute de producator si nu au reusit sa le rezolve pana acum! PS3 are o problema cu supraincalzirea, aceasta ajungand sa strice mehlemul termic dintre procesoare si radiator, in plus, se ajungea de cele mai multe ori la nevoia relipirii cu aer cald a celor 2 procesoare unde aparea problema.

Aici se putea renunta la designul sexy in favoarea unui grilaj de aerisire pentru ca nu toata lumea isi doreste sa stea in service cu jucariile iar cand iese din garantie nu toti isi permit sa-si cumpere alta!

PlayStation 3 Slim a urmat ca design pe primul (care ii zice phat – adica GRAS) dar parca de pe forumuri problema mai mult s-a accentuat, in favoarea unei greutati mai mici si a unui consum mai redus.

Pentru lectura voastra, fani de console: System Failure: Why PS3 and 360 drop dead for the same reasons drept urmare… pe mine m-a speriat si renunt sa imi mai cumpar consola! :))

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.