Hot de biciclete in Bucuresti

Din filmulet ne dam seama cat de indiferenti suntem la ce se intampla in jurul nostru si cat de usor este sa ramai fara bicicleta! Pana acum nu am avut nevoie sa o leg pe Petunia de gard si sper sa nu fiu nevoit ca tare mi-e teama ca ma lasa fara ea :))

& PS. felicitari celor care au facut microdocumentarul!

Sharing is caring

5 comments

  1. Felicitari si mult success celor care au facut filmul, ideea este super. Filmuletul acesta ma incurajeaza sa fur biciclete, nici politia nu iti face nimic :))

  2. Daca la noi se comit crime in autobuz, se bat oameni pe strada si etc..la ce ne-am astepta la cei care trec nepasatori pe langa unu’ cu o unealta, ce se chinuie, mult prea evident, sa fure, iarasi evident o bicicleta, o simpla bicicleta?? este perfect normal, exact atitudinea la care ma asteptam. Daar probabil, cand au ajuns sa socializeze cu altii, mai mult ca sigur au spus ce au vazut…si asa se transmite prin viu glas prostia….oamenii..na ce sa-i faci?. Daca erau caini era posibil s amai vina doi tre sa latre pe langa ala care isi facea treaba, dar noi nu ne “latram”, decat dupa si latram fara efect.

  3. Nu avem ce sa facem din pacate.
    Este aceeasi situatie ca atunci cand reclami niste vecini galagiosi ca la 3 noaptea dau manele la maxim din parcare, vine politia, sta 10 minute cu ei, pleaca iar dupa ce pleaca aia dau la fel de tare mizeriile de manele.
    Nepasare, prostie, Romania!

  4. pai da ca lu’ nea plutonieru ii tremura pantalonii de “politist”, ca sar aia in satra pe el. Oricum romanii s-au tiganizat si nici tiganii nu s-au romanizat, macar ei tin la cultura lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.