Google Nexus 4

Intr-un final am decis sa imi upgradez telefonul mobil. 4 core-uri, 2GB ram… the works. Nu are sens sa insir aici capabilitatile telefonului pentru ca musteste netul de ele!

Dupa peste 1 saptamana de folosit un smartphone mai puternic imi doresc sa am la mine alternative de incarcat acumulatorul telefonului. Comparativ cu HTC Desire-ul care a ramas in functiune cu alta cartela asta chiar trebuie incarcat zilnic si mi-e teama ca voi ramane fara baterie atunci cand mi-e lumea mai draga. Solutia – sa nu-mi fie lumea draga, “ever”, sau sa nu-l folosesc ca smartphone…  Alt aspect neplacut este finishul “glossy” care-l face sa alunece de pe unde-l pui si eventual sa ajungi cu el in service ca l-ai crapat fie pe ecran… fie pe cealalta gorrila glass.

Lasand aspectele neplacute, care poate ma deranjeaza doar pe mine, telefonul este chiar ok. Interfata nu are pic de lag, camera este chiar ok pentru un smartphone iar faptul ca are 2GB de RAM ma asigura ca urmatoarele versiuni de Andoid nu vor avea probleme sa ruleze.

Comparat cu Galaxy-uri, HTC-uri si Xperia-uri asemanatoare gasesc imbucurator faptul ca nu am telefonul plin de bloatware si ca am, oarecum, certitudinea ca ultimele versiuni de Android lansate de Google vor fi permise ca upgrade (o perioada mai mare de timp). As fi ales HTC One dar experientele anterioare in care producatorul a decis ca ultima versiune de Android nu va mai fi suportata (cu toate ca dpdv resurse nu este nici o problema) m-au indreptat inspre ceva “mai nativ”.

Brb… ma duc sa incarc telefonul!

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.