Proteste de cacat!

Ieri – protest legat doar ca subiect de discutiile cu legea sanatatii, au ajuns pana la Cotroceni si au blocat zona aia, daca veneai mai tarziu de la munca trebuia sa ocolesti ca troleele nu mai puteau circula. A fost un circ dragut organizat cu cap – PNL Sector 6, PSD Bucuresti si Ilfov, Galeriei Peluza-SUD (Steaua), Mișcarea Verzilor, Noua Dreaptă, Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Retragere și în Rezevă, Partidului Poporului -Dan Diaconescu, Mișcarea Violet, Occupy Bucharest, Organizațiilor ale revoluționarilor.

Eu nu imi imaginez ca toti astia au zis, hai sa-l sustinem pe domnul Raed Arafat dar cu ocazia asta vom mai incerca o data sa aratam la televizor o tara nesigura si instabila. Facem proteste si instigam la violenta, manipulam masele si poate il dam jos pe Base’ de la putere. Cei intrebati ce cauta acolo au zis “am venit sa-l dam jos pe Base”.

Acum, sambata, sunt ~1500 de oameni prezenti la datorie, evident aceleasi grupari – oameni care au venit sa protesteze contra guvernului si vor sa-l dea jos pe Basescu. E o debandada totala, eu nu vad o finalitate fericita a acestor proteste, doar o femeie lesinata, un jandarm palit in cap de bolovan, niste ghertoi care calaresc o ghereta de ziare… Cred ca este o mizerie orchestrata, cred ca asta o sa aduca daune imaginii sifonate ale Romaniei si pe termen scurt o sa ii dea impresia individului care a fost sa protesteze ca are puterea sa schimbe ceva. Este pacat ca nu vom putea sa-i resetam pe politicieni, sa-i facem sa uite shmecheria si tot ce s-a intamplat pana acum si sa nu urmareasca decat interesul romanului si nu interesele personale!

Romani vs Romani, instigati de alti Romani. Au avut nevoie de un catalizator, l-au gasit pe domnul Arafat si su facut un protest de… zile mari! Ba chestia e ca nivelu de trai nu creste de la proteste, creste cand aparatul politic este sanatos, creste cand toate rotitele sunt unse, creste cand nu se fura, creste cand nu se lupta pe ciolan, creste cand politicienii lucreaza pentru cetateni. Nu este cazul aici…

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.