Tokina 11-16 spectacular service trip

Am zis ca l-am trimis in service, da’ are parte de roadtrip-ul vietii lui :))

Pe 21 iunie a plecat la drum, inspre Almere in tara portocalei mecanice, Olanda. A luat tirul UPS, ca are aer conditionat si conditii speciale pentru chestiile fragile, gen fotolii n’ stuff. Pana acum a facut aproximativ 1200Km, a traversat 3 tari si mi-a dat idee de-o vacanta pentru care trebuie sa ma apuc sa strang bani de acum. Trebuie sa speram doar ca nu se destrama zona euro 🙂 Pana la destinatie mai sunt cam 1203Km, tot 3 tari de traversat si daca ar fi mers cu masina mica de la inceput s-ar fi cheltuit 300Euro pe combustibil.

Cum ar fi fost sa anticipez momentul asta? As mai fi luat eu Tokina? Probabil ca nu daca stiam ca trebuie sa trimit obiectivul peste 6 tari ca sa-l repare un tehnician priceput si probabil ca DA daca stiam cat de misto poate sa fie obiectivul. In Romania nu avem decat service autorizat Sigma (din triada Sigma-Tamron-Tokina), cu restul te intorci la magazin si il trimit ei la cel mai apropiat service :)).

Astept cu nerabdare ziua cand voi avea din nou Tokina acasa!

Sharing is caring

4 comments

  1. Interesant articol. Nu banuiam ca doar in Olanda ar fi cel mai apropiat service. Ma gandeam la ceva de genul Ungaria sau Germania. Se pare ca si eu va trebui sa-l trimit la calibrat autofocusul fiind-ca in timp a dobandit un backfocus de toata frumusetea… Olanda sa fie ! Aveti cumva o adresa a service-ului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.