Pă politic, ză Godfather

Mă uitam astăzi la un articol recorder “Vântul dictaturii adiind peste bărăgan“, este o scenă când vine Daddy și îl salută toți cu smerenie in timp ce își asmute cainii pe aia cu #muiepsd. Scena este asemănătoare cu momentul când vine Godfather și îi pupă mâna toți de la masă…

În deschidere, o voce feminina terna dar umeda rostește fără inflexiuni un discurs de deschidere, moment mare pentru Calarasi!

Întâlnirea de la Călărași parcă a fost organizată să-i umfle ego-ul lui Daddy, care știa de atunci ca va fi condamnat cu executare, fără ieșire. Daddy zambea ca un batran edec, plin de înțelepciune, admirat fațiș de toti lingăii din amfiteatru. Un bun prieten anunță ultima acțiune de pe agendă, votarea noii conduceri PSD Calarasi cu un singur candidat. S-a supus la vot, cine e de acord, cine impotriva, abtinere, da! Iancomi e ales. Codrin Stefanescu este magistral, discursul de pe hartie pe care l-a pus Daddy sa-l citeasca nu-i cu majuscule. (offtopic: Pana la un moment dat, cap de pluă mangaia cohonesuri in chilotul lui Vadim Tudor dar s-a certat cu el… membru activ PRM si PC).

Capdepluă este aplaudat frenetic, Daddy dadea aprobator din cap. Primarii anaflabeti din judet, îmbrăcați cu hainele de la nunta, nepotii, verisoarele si alte rubedenii se bucura ca mai sunt încă 2 bătăi de ceas sustinuti de la centru de Daddy. Sinistru moment!

Codrin – cumpara un teren pe bani putini, teren care stia ca va fi expropiat pentru un proiect de infrastructura. 4 milioane de euro va castiga de la stat pentru expropiere. xOxO love!

Iulian Iacomi, cel pe care l-a anunțat Codrinutzul ca șef PSD Calarasi cred că o să-și dea demisia ca să ajungă iar primar la Lehliu. E viața mai bună la primărie… 4 case, terenuri, limuzina… a mai fost suspect de luare de mită și malahie…

Mafie serioasă in politică, să iasă la scena si nume noi, m-am plictisit de A-Linerii din știrile de azi! Îmi pare rău că am asemănat politicienii din România cu mafia (cea italiana, de stil vechi, din filmul Nașul). Respectuos ii cer scuze lu’ Godfather. Vafanapoli!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.