Photo Walking

Am mai avut o tentativa de a aduna un grup de oameni pentru plimbari in Bucuresti si in afara acestuia pentru foto and relaxare. Cred ca suntem multi care avem un aparat foto si ne-ar placea sa invatam unii de la altii mai multe pentru ca e o “meserie” care se fura.

Invitata este toata lumea, indiferent de varsta si aparatul din dotare. Astept idei de la voi, propuneri si asa mai departe. Nu stiu cat de folos o sa ne fie, dar avem un grup de yahoo. Feel free to join! Acolo vom primi automat mesajele, vom putea sa vedem cand sunt programate iesiri… u know, that kind of stuff!

Site-ul Photowalk Romania: http://photowalk.ro

Pentru inceput lasati feedback-ul aici prin un comment, trackback, link sau …

Update [24 iulie 2008]: S-au strans 15 oameni pe grupul de yahoo. Asteptam lume noua, prpouneri pentru unde iesim si asa mai departe 😀

Update [1 August 2008]: Am aranjat prima intalnire. Photowalk 2 August 2008. Ne intalnim la ora 16 la coltul verde de la univeristate (ala terminat exact inainte de summit-ul NATO, langa spitalul Coltea, vis a vis de TNB).

Update [11 Octombrie 2008]: Lansarea site-ului Photowalk Romania. Forumul Photowalk Romania este functional. Va asteptam aici.

[…o sa continuam alta data. 4 iulie 2010 am decis sa nu mai investesc timp in photowalk.ro]

24 comments

 1. Imi place ideea!

  M-am inscris pe grup si astept cu placere prima sesiune foto 🙂

  PS: nu stiu daca ai luat initiativa si pe flickr, dar cred ca e bine sa faci un grup cu numele asta ca sa il rezervi pentru activitatile din viitor.

  Bafta!

 2. Ooo da, in sfarsit ceva atitudine.

  Pai ramane sa auzim despre prima intalnire.

  De 2 luni particip la un concurs foto marca Metropotam, intitulat “Trage Bucurestiul in Poze” ! Astfel putem sa impuscam 2 iepuri dintr-o bucata ! Analizam tema lunii ( se anunta chiar maine tema de luna aceasta ) si avem la dispozitie 2 saptamani in care sa iesim de cateva ori sa ne incercam norocul. Astfel vom avea pe langa pasiune … si o tema pe care sa ne axam .

  Jamayks last blog post..Lansare Firefox 3 – Universitate LA MOTOARE

 3. offff ce-as fi vrut sa ajung si eu (desi nu ma prea pricep la pozat and stuff..) dar nu sunt in Bucuresti :((

 4. Merita mers la festivalul de teatru independent…. transportul in comun iesit din comun e interesant de pozat 1-2 cadre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.