Ura, nepasare si nervi

ura-nepasare-si-nervi.jpg

De ce ura, nepasare si nervi? Pentru ca asta vad in ochii vostri, asta e si in ochii mei.

Dezgustati pana la refuz si luati parca din versurile celor de la parazitii. Ne uitam unii la altii, fete triste, dispretuitoare si aberant de sclipitoare unele… poate din prostie, poate din noroc. Let’s cut to the chase: metroul bucurestean. Bucuresti. O ce oras minunat dar ce pacat ca e locuit de toate scursurile din Romania, pacat ca tot prostul vine la Bucuresti, pacat ca pe langa ei ne? se aduna si? Bucurestenii inculti si prosti. Sa nu va ganditi ca am ceva cu cei din provincie. Ma doare in cot ca esti din Constanta, ma doare in cot ca esti din Brasov, Arad, Satu Mare sau Iasi. Ce nu ma doare? Ce ma deranjeaza? Gradul de incultura/prostie la care s-a ajuns. Ma deranjeaza sa va vad pe strada scuipand coji de seminde sau doar scuipat. Ma deranjeaza sa va miros jegul transpirat, ma deranjeaza sa nu ma simt in siguranta cand trec strada ca v-ati cumparat masini, ma deranjeaza prezenta voastra la televizor, ma deranjeaza dorinta de a fi cool cu haine pe care scrie “rich” cumparate de la EUROPA. Ma deranjeaza oamenii cu care muncesc, ma deranjeaza sefii? care i-am avut si care au fost niste imbecili imbracati la patru ace. Ma deranjeaza desigur si sefii pe care o sa ii am ca stiu cu siguranta ca o sa fie la fel de dobitoci.

Ce nu ma deranjeaza? Nu ma deranjati voi, oamenii normali si cu? o farama de bun simt. Voi care nu va goliti scrumiera de la autoturism pe trecerea de pietoni, voi care va deranjati sa faceti un dus diminata sau seara, voi care v-ati dat seama ca un tricu cu “de puta madre” luat din europa are o valoare mult mai mica decat o camasa? mai veche spalata si calcata. Nu ma deranjati voi cu care stau si rad in fiecare zi, nu ma deranjati voi cei care veniti cu argumente cand criticati.

Ce iubesc? Iubesc ziua in care o sa vad tot ce detestam? cu alti ochi. Poate? o? sa vad cu admiratie? Poate o sa vad cu compasiune.

Ce sper? Sper sa evoluam de la stadiul de “handicapati” la stadiul de “elevati”.

Ce stiu cu siguranta? Stiu ca nu o sa apuc sa vad asta, si poate ca nici copiii mei…

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.