Issues… adica… chestii… treburi…

issues-adica-chestii.jpgAgain South Park.? Ghiciti episodu’ si castigati 1p de respect :))

Mosh nicu-laie.
Astept ciorapii in ghetele de le-am lasat din adins in hol. Te rog sa imi aduci shosete negre. Pe langa shosete daca aduci dulciuri sau fructe te rog sa le pui in o punga, ca sa nu se infecteze/imputa. Cand eram mic asteptam pe mosh niculaie cu mare dor. Acum la varsta inaintata pe care o port in portofel nu mai ma intereseaza. Al dracu obicei ca sa ai cu ce sa te lauzi la scoala. “Ce ai primit?” “Bla bla .. cacaturile astea” “Marfa! Eu asta, asta si asta!” Acum o sa ma duc la munca maine si o sa imi doresc sa ma pot lauda iar… dar acum stiu sigur ca eu o sa fiu nicu-laie. Mi-am luat monitor LECEDE si ghete. Monitorul nu o sa il bag in ghete ca nu intra. Pentru asta o sa fac o sageata inspre ghete :))
Copii .. sa fiti cuminti ca e pe bune aia cu batzu in poleiala… eu am primit! Da l-am ascuns sa nu rada mama si tata de mine ca mi-=a adus niculaie un batz! Sa fiti cuminti si sa va lasati de manele ca va coclitzi creerashele!

REVELION 2007
Va fi probabil cel mai de cacat revelion din viata mea. De ce? E.. nu stiu. Nu avem ce, cum, cu cine, de ce, unde, cum… 5 decembrie: “Ce facem de revelion?” Intrebarea care a surclasat in topuri pe “Cine suntem? De unde venim? Incontro ne indreptam?” al mai marlor psihologi. Din grupul de prieteni si asa restrans unii nu au chef.. pe altii ii doare in pula, pe altii in doare in pizda si altii sunt cunoscuti de la revelioanele de anii trecuti sa nu vina.. sau sa ramanem numa cu promisiunea. Deci.. o laba trista! Indiferenta sharmanta care ma umple de spume!

Ziua de salariu
Deh.. sa vina cat mai des. De cand am avut salariul marit o luna dupa care au revenit… cica o sa avem prima de sarbatori.. inainte de craciun. Daca ne-ar da si salariul tot atunci.. DREAMING!

Drumul inspre munca
Groaznic de aglomerat. BY SUBWAY!

Drumul inspre casa
Groaznic de lung. Asta ca ma lafai si ma duce un coleg cu masina. Dureaza de 3 ori mai mult. Cu masina… Dabia astept sa va terminati punctele ba shoferilor. Sau nu.. ca o sa fie si mai aglomeratie in metrou.

Orasul meu
O metropola mult prea aglomerata!

PS. Sa va facetzi ghetele… da?

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.