Wannabe?

wannabe.jpg

Care e treaba oameni buni? Geci cu puf?

Ma duc vineri in un local numit “Fabaria”. Jos era full asa ca ne-am asezat la etaj… Jumatate de ora am asteptat sa vina baiatu sa ne aduca un meniu si inca jumatate sa ne ia comanda… Atmosfera placuta acolo, muzica italiana, mancare buna, bautura … ca in alte parti. Trece o vreme si apare un idol.. pe nume Ombladon. Dupa 2 minute se trezeste si indianu buza groaza – ceafa lata – frunte inalta sa vina repede sus si sa ii zica responsabilului cu etaju sa fie ochi si urechi pe masa din separeu unde s-a dus greuceanu de la Parazitii. Ceilalti pot astepta.. mai da-i in pula mea. Nice nu?

In fine… sa trecem peste asta si sa ajungem incet dar sigur la subiectul din aceasta zi. Gecile cu puf la marginea glugii… care e treaba cu ele? de ce sunt atat de la moda? Pe femei le inteleg.. chestii pufoase… matasoase.. fluffy… le inteleg ca le place sa simta ceva pufos pe obraz… le inteleg… dar pe baieti? (aici a se citi baietzashi) care e jmenu bai oameni buni? esti in posesia a 2-3 coaie … de ce trebuie sa simti si tu chestii pufoase pe fata? Nu esti homosexual si ai fi jignit daca ti-ash zice ca esti.. dar nici metrosexual (a se citi gay caruia ii place pizda) si nici nu ai macar planuri. So? Care e smecheria? Trebuie sa se asorteze cu celelalte haine din IDM cu briliante si tzinte si rupturi estetice? Probabil… Prea mult mtv strica 🙂 cred… dar si prea mult descopery… si chiar prea mult acasa tv ca sa nu devii cumva “a little spoiled hore”. Prea mult southpark te face sa injuri necontrolat, prea mult televizor makes u dumb 🙂

Ce ne facem noi astia care se considera inca normali? Ne convertim la geci cu puf la gluga? Ne luam si noi blugi rupti, tricouri cu “rich”, adidashi aurii? Sau… sa ne riscam sa fim outdated?

Lasati bashinile deoparte. Ne faceti de ras pe ceilalti… fucking wannabe’s

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.