Inca un weekend…

Vineri m-am trezit destul de greu, sa zicem din cauza ca am stat si m-am uitat din nou la Friends (care este addictive cu toate ca l-am mai vazut de nenumarate ori). M-am pregatit incet de plecat la munca si am zis ca daca toata saptamana am avut aparatul la mine, de data asta sa-l si folosesc. Am ajuns la Biserica Scaune (care se afla, conspirativ, pe strada Scaune) si am scos aparatul. Chiciura peste tot. Imi plac la nebunie copacii acoperiti de zapada asa ca am tras cateva “cadre”. Cand le-am vazut m-am enervat: de ce uit intotdeauna aparatul pe ISO1600? Trec peste ziua de munca destul de usor… Acum hai la Berbecul sa mancam ceva inainte de “Locatie”.

Bucurestiul are ceva mistic dupa ninsoarea “cea mare” din 2-3 ianuarie. Parca este un pic mai vioi! Nu mai stam in traffic atat de mult… dar hai sa nu ne facem iluzii. Vine primavara si se dezgheata zapada de pe masini. Propietarii le vor folosi din nou ca nu este nevoie sa dea zapada din parcare sau de langa/pe/sub masina asa ca visul unui Bucuresti nebalbait se va spulbera!

Sambata a fost destul de intens pentru mine mai ales seara. Am stat in frig si am facut foto in Parcul Carol. Parcul cu rate! Mi-a parut rau ca nu am stat mai mult, dar degetele nu-mi mai rezisteau mult. Deja le simteau cum cad, pe rand, in zapada necuratata de pe trotuar.

Acum este Duminica si trebuie sa ma trezesc la realitate. Maine o alta zi de munca…

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.