A mai trecut un weekend!

Si… a mai trecut un weekend!

Dupa o saptamana de munca si fara nicotina din plin in care sincer parca nu legam actiunile, a venit un weekend, ce-i drept mai putin odihnitor. Toata saptamana trecuta parca nu am fost eu. Memoria de scurta durata a dat rateuri, uitam sa fac diverse lucruri minore, nu-mi legam cuvintele, nu gandeam ca mine. La job s-a vazut asta. Am ajuns de 3 ori consecutiv in Data Center cu planul sa fac X si am facut orice altceva decat treaba X. Oare de ce? Te pomenesti ca-s stresat. Sper ca saptamana asta… sa fiu mai eficient!

Vineri, ca prima zi de weekend am avut de munca pana pe la 1 jumatate dimineata. Asadar, spre deosebire de altii eu am muncit si sambata :)) ce-i drept doar 2 ore… dar am muncit. Am ajuns acasa RUPT de oboseala si m-am pus pe somn. Sambata pe la ora 10 s-a gandit un vecin ca ar fi indicat sa exerseze skill-urile de bormashinarea peretilor in ritm de rotopercutie. WTF! M-am trezit dupa cateva ore de somn si toata ziua am fost un mini zombi! Am iesit din casa pe la 3 dupa-masa sa imi cumpar de la un nene un adaptor M42-EOS (cu confirmare de focus), dupa care am mers la iubi acasa si am frecat matzele. Seara am iesit in oras la noaptea muzeelor.

Arhipline muzeele! WTF doar intrarea era la liber… asadar tot bucuresteanul a mers seara la plimbare. La Antipa… destul de dezolant. Aceleasi vitrine pe care le-am vazut cand eram copil, aceeasi atmosfera comunista. Oare de ce ai investi fara motiv intr-un muzeu? Cine ar vizita? Nimeni! Toti se uita la televizor…

Muzeul Taranului Roman a fost singurul la care s-a vazut ca perioada comunista s-a terminat. Iluminat cochet cu spoturi, tot felul de echipamente WI-FI (monitorizare temperatura si umiditate), vitrine mai noi… curat… Acolo ne-au enervat doamnele care stateau de paza. Fara fotografii! Taxa foto este 50RON, iar daca esti de la presa trebuie sa ai un badge!

Ne culturalizam numai daca este free of charge!

Duminica, probabil cea mai plictisitoare zi din saptamana, am zis ca ies la narghilea cu niscaiva bloggeri ca tot am vorbit pe yahoo ca iesim sa discutam si sa barfim ca niste catze. Nu s-a intamplat. Am iesit cu niste prieteni si am mancat o pizza, am baut o cola… si NU AM FUMAT!

Sharing is caring

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.