Crysis de la Electronic Arts

Crysis

Ce fac cand ma plictisesc? Ori ma apuc sa imi fac de lucru prin server (pe care acum il vizitati) cu un script, un backup, un upgrade sau alte rahaturi, ori vizitez bloguri, ori elucubrez la mine pe blog… ori ma joc.

Am dat de un DVD Double Layer pe care era Crysis. Produs de Electronic Arts (astia au scos printre cele mai jucate jocuri) Un joc imprumutat, pe care cu prima ocazie il si cumpar! Daca am terminat a 2-a oara Call Of Duty mi-am spus sa nu o fac si pentru a 3-a oara si sa incerc ceva nou. Asadar am incercat Crysis. Nu sunt un impatimit al jocurilor dar nu poti sa ajungi acasa si daca nu iesi la o bere cu prietenii sa stai calare numai pe TV, browsing sau altele. Trebuie sa diversifici!

Mi-a placut? Cum dracului sa nu iti placa un joc ca asta? Sunt ud ca o femeie intr-un magazin de bijuterii, excitat ca un virgin care pune prima oara mana pe o tata! Grafica este superba si sunt fericit ca merge pe 8600GT-ul meu! Cu 2 GB RAM nu o sa aveti probleme dar atentie este recomandat Intel Core2Duo (E 6550 am eu si e OK). Gameplay… well inca o ard suspect dar i’m very excited 🙂 Nu cred ca o sa il termin in 2 zile cum am facut cu Call Of Duty 4… (dar pentru numele lui dumnezeu, COD4 e cel mai bine vandut joc al anului 2007 si cred ca nu o sa-l detroneze Crysis in preferintele mele)

– Cerinte MINIME:
Windows XP / Vista
PROCESOR – 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
MEMORIE – 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
PLACA VIDEO –256 MB (minim NVIDIA GeForce 6800 GT sau Radeon 9800 Pro)
SPATIU HDD – 12GB
SUNET – DirectX 9.0c compatible

– Cerinte RECOMANDATE:
Windows XP / Vista
PROCESOR – Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
MEMORIE – 2.0 GB RAM
VIDEO – NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these

Sharing is caring

2 comments

  1. buna. joc si eu crysis dar am ajuns de 3 ori la abis si nu reusesc sa trec de el. poate ma poti ajuta tu sau altcineva. va multumesc

  2. M-am blocat si eu undeva si nu am mai continuat 🙂
    In schimb… am mai jucat 1 data COD4..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.