FlashMob Teo Peter

Totul a inceput de la un articol in Gandu. Alin a citit articolul si in semn de solidaritate fata de familia lui Teo Peter a lansat campania “American Citizens? PRICELESS! For all the rest… There is MasterCard“. Ne-am intalnit in Cafeneaua Actorilor (ah ce nu-mi place localu’ ala) si am discutat despre cum ar urma sa se desfasoare “campania”. Dupa mai putin de 48 de ore s-a schimbat total directia. O sa se organizeze un Flash Mob! O sa fim noi, imbracati normal si la momentul potrivit… *zbang!* ne dam jos niste haine si scoatem la iveala tricourile cu mesaje!

Aceasta miscare post decembrista este initiata de Alin Farcas si sustinuta de Neuronu, Cabral, Matei, laNebuni si alti viteji care se vor arata dupa razboi 🙂

FLASH MOB-ul se executa joi, 03 aprilie 2008, in Piata Universitatii, in zona din fata Teatrului National. Ora de intalnire – 16.00. Ora de “dezvelit tricourile” – 16.15. ATENTIE! Fiecare dintre cei care vor sa participe, isi va comanda personal un tricou alb, avand unul dintre mesajele de mai jos, printat, in rosu, pe fata tricoului + sloganul campaniei, imprimat tot cu rosu, pe spatele tricoului.

Detalii AICI

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.