Indiferenţă

Indiferenta

Marti: afara un cer clar, cald, lumea zumzaia cu stomacele facute praf de la sutele de kilograme de carne de miel consumata de paste, toti adolescentii pregatindu-se sa mai scoata la iveala un coş… ce mai! O zi superba.

M-am intalnit cu Andreea sa mergem la Fotohobbyshop sa-si cumpere un tanculet. 28-70/2.8 Tokina. L-am cumparat si la spring ne-am pupat de bye-bye, eu ma intorceam la munca, ea se indrepta catre munca. In drumul (scurt ce-i drept pana la urma) l-am vazut pe batranul din imagine. In capul meu s-au facut conexiuni si am inceput sa ma intreb care este povestea lui. Am scos aparatul si i-am facut o singura fotografie. De ce purta masca de gaze? De ce ajung niste batrani la limita inferioara de supravietuire? De ce un veteran de razboi ajunge in halul asta?

Sharing is caring

3 comments

  1. ajung asa pentru ca fie rup legatura cu familia fie familia ii indeparteaza. cat despre masca de gaze, mai ca imi vine sa cred ca are probleme mentale.

    dannis last blog post..legendele recrutarii

  2. @cipoc: ciudat? De ce omule? E un batran singur, senil… de care nu are nimeni grija… Don’t worry, nimeni nu scapa de batranete.
    @danny: cred si eu ca are probleme 🙁 Eu cred ca masca aia il apara de ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.