Termopane

Trocal Innonova 70 - geamuri termopan

Done! Azi am semnat si platit de niste termopane (4 ferestre, LOW E, Trocal, glafuri, albe). Le-am comandat de la Astra Roger. Firma este activa din 1991 din cate am auzit de la oameni cica ar fi OK. Profilul folosit este cu 5 camere InnoNova 70.

Prima impresie despre Astra Roger a fost una buna, dar cum romanul este plin de surprize va tin la curent. S-ar putea sa am surprize cu toti 😀

Sunt atat de multe firme cu termopane si atat de multe marci… incat nu stii de unde sa alegi din momet ce toti sunt cunoscatori la lauda ce si-au pus ei acasa: gealan, trocal, veka, rehau si asa mai departe. Sunt sigur ca voi lauda si eu Trocal… Mi-as fi pus tamplarie de aluminiu sau chiar le-as fi pastrat pe cele vechi de lemn dar erau prea vechi si deteriorate.

Acum pe ordinea de zi au mai ramas MULTE (adica restul) dar urmatoarea chestie comandata va fi usa metalica (despre care HABAR nu am ce e indicat sa comanzi si de unde) si aerul conditionat (briza electrica). Astept indicatii si sfaturi de la voi privind usa metalica 😀

Sharing is caring

5 comments

 1. Usa – marea majoritate sunt sintr-un plastic mai tare, nu din metal… eu unul am facut prostia sa-mi cumpar una care nu se poate deschide prin dinafara decat cu cheia… si problema apare daca iesi afar si uiti cheia in usa pe dinauntru. Mai poti intra doar pe geam. Daca este deschis.

 2. eu am de metal. in interior nu este plina cu chestii, dar cat sa inlocuiasca cea prin care vedeai. am clanta pe ambele parti, si nu are posib de a te lasa pe afara, dacat daca incui si pierzi cheile.

  am cautat nebuneste pana am gasit una SIMPLA. fara patratele, fara floricele, fara roburele sau modele populare. Culoarea am ales-o un maro inchis.

  Pretul: aprox 7 mil cu montaj (cu ciment) acum 3 ani.

  drumeags last blog post..Family portret

 3. Roger! Am inteles ca le-ai comandat de la firma Astra!
  Over and out! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.