Ui-Chend

Pe unul dintre prietenii mei cei mai buni il cheama Ui-Chend. Nu este chinez, vietnamez sau congolez. Este sfanta treime vineri-sambata-duminica. Vineri mi-a adus inca un film de developat, acum am doua puse la asteptat. Luni vor vedea lumina masinii de developat, si voi posta aici rezultatele 😀

Azi… o sa mergem la un eveniment organizat de Muzeul Taranului Roman sa facem cateva fotografii si dupa aceea imi pun intrebari pe unde o sa umblam.

Tema de medidatie de sambata este zugraveala/mobila.

Zugraveala: trebuie data huma jos de pe pereti & zugravit, indreptati peretii unde este cazul, aranjata tocaraie/usi, scoase doua usi, pus termopane, schimbata usa de la intrare, pusa gresie si faianta (evident dupa ce se da aia veche jos), parchet. Mai vreau sa schimb corpurile de iluminat si cateva sanitare.

Mobila: cele 2 locuri de unde mi-as cumpara mobila, Ikea si Mobexpert, vand la preturi destul de mari si ma intreb daca nu exista tamplari si tapiteri care sa iti faca mobila dupa modelele dorite de mine. Singurul item pe care am pusa pata este o canapea de la mobexpert (asta) care mi-a placut mie FOARTE mult. Confortabila si design placut… In rest imi fac tot felul de planuri pentru sufragerie, birou si dormitor. Sunt 3 camere foarte importante. Prima (sufrageria) nu vreau sa fie incarcata. O canapea si doua fotolii, o masuta de cafea, o chestie mai mare, cu sertare, pe care sa stea televizorul (cred ca LCD) si inca niste elemente care NU le pot vizualiza. Biroul.., 2 scaune, 2 birouri, multe rafturi si evident un minifrigider cu apa plata, pepsi si bere :). Mi-ar placea sa leg calculatoarele din birou de lcd-ul din sufragerie, poate ne uitam din an in paste la un film. Dormitorul: pat + dulap + tv. Cum ai putea sa go wild in dormitor? Imi iau pat cu tablie de care se pot lega catuse… Wild!

Inca o problema, minora, pe care mi-o ridic la fileu: ce provideri de internet am in Drumul Taberei (zona Romancierilor)? Din cate am auzit c-zone o cam sug in batista, au ppoe dar merg pe un soft propietar de conectare. Alternative sunt?

Ascult pareri, sfaturi, idei in legatura cu tema de meditatie de azi…

Sharing is caring

6 comments

 1. păreri şi idei: fără TV în dormitor. Altfel, nici cătuşele … nu mai au farmec. LCD neapărat în living, dar nu excesiv de mare. Trebuie să existe tâmplari să facă mobilă cum doreşti, doar că, Mobexpert (şi în general ăştia scumpi) oferă alte tipuri de PAL, MDF, plăci, de aia sunt mai scumpi. Numai să te duci să te uiţi atent … Care nu se găsesc aşa tam-nesam în comerţ. Colile de PAL clasic, diferă mult de mobilierul Mobexpert, Integra etc… Dar sunt mai ieftine şi pot fi înlocuite mai des când te-ai plictisit.

 2. Merge un TV si-n dormitor, cu sonorul taiat lumineaza suficient de tare incat sa vezi ce faci cu catusele 😀
  Pe la Romancierilor cred ca e si Deck Net (adica RDS).

  clauss last blog post..De ce suge TV mania

 3. aham… din cate stiu Deck si Czone sunt ambele sub tutela RDS, iar firma din urma suge mai mult decat prima…

 4. Io unu zic fara televizor in dormitor… Bilioteca mi-am luat-o dintr-un depozit mare de mobila din Drumul Taberei (vezic a sun vreo 4, chiar inainte de stadionul Ghencea).

  Si internet am de la romtelecom. Care mi-au dublat viteza iar, de la 2 Mbs, la 4 Mbs. Mare dezavantaj e ca si pentru odc este aceeasi viteza.

 5. oricum ar fi..sa ramana loc de fugarit fimeia prin casa..
  sunt de acord cu tine in privinta patului..neaparat prevazut cu loc pentru catuse:D
  daca mai vrei o idee buna iti recomand sa urmaresti killing my softly:P

  cipocs last blog post..info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.