De ce ne uitam?

In drum spre casa nu am putut sa nu observ unele fete care au trecut pe langa mine. Pe langa cati oameni treci zilnic nu ai cum sa-i vezi pe toti, sa-i studiezi din cap pana-n picioare pe toti, dar barbatii in general studiaza trecatoarele mult mai des decat ne studiaza trecatoarele pe noi barbatii.

Genetic, barbatii sunt cautatori, vanatori si au genetic implementat feature-ul sa caste ochii dupa prada (a se citi femei). Ne vezi pe strada de cele mai multe ori uitandu-ne fix la vreun fund sau la sani, picioare, masini si asa mai departe. Nu trebuie sa se supere iubitele noastre ca ne uitam la o pereche de sani obraznici sau generosi… nu este vina noastra. Asa ne-a facut natura! Nesimtiti, insensibili, iar bala care atarna in coltul gurii este acolo din cauza neuronilor care nu mai fac nimic. Au lasat glandele salivare necontrolate, mainile de izbeliste si se ocupa numai cu privitul si mentinutul echilibrului. Nu o facem ca sa va facem voua in ciuda… ne uitam ca asa suntem noi facuti. Poti sa ii ceri vreunui sistem cu windows sa nu crape? Poti sa ii ceri vreunui tigan sa nu fure? Poti sa ii ceri pisicii sa nu miorlaie sau dinamovistilor sa nu suga la fotbal? Este pur genetic!

Femeile si ele privesc dar pur informativ. Uite unu care trece pe langa mine. Pfiu ce ochelari draguti are! Ups! Parca m-a vazut ca ma uit… hai sa privesc inainte si gata! Unele nici nu se uita, de frica sa nu fie considerate te miri cum… usuratice, neserioase?

Asadar: Barbatii sunt scuzati. Se pot uita cat vor ei… este genetic. Femeile sunt incurajate sa se uite si ele 🙂 dar asa incat sa le vedem si noi, sa fim mandrii!

PS. femeile imbracate in saci de rafie nu atrag priviri. Lansam o moda fetelor?

Sharing is caring

2 comments

  1. As putea spune ca acest decolteu l-am vazut in metrou. In general in metrou, dimineata vezi foarte multe decolteuri. Tipese office indreptandu-se spre serviciu. Astfel ziua poate deveni mai frumoasa:)

    sorins last blog post..Ce face o pisica flamanda

  2. ce naspa e sa vii de la mare si sa constati ca in oras toate femeile sunt imbracate:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.