Cum este dupa concediu?

Nici sa nu va ganditi sa intrebati!

Am ajuns azi la munca mai mult mort decat viu pentru ca nu mi-am reglat somnul pe programul “munca”. Am adormit cu greu pe la 3 dimineata si acum simt cum se invarte biroul cu mine, ma doare stomacul si mi-e rau. In birou e cald si dupa ce am mancat de pranz m-a pocnit un somn de parca nu am mai dormit de 2 saptamani.

Mare mi-a fost mirarea cand am ajuns la munca si am vazut ca baietii de la administrativ au avut bunavointa (multumim domnilor) sa repare usa de la veceu care a stat jumatate de an intr-o balama si iti era frica sa te duci sa-ti faci nevoile. Alte schimbari majore nu am gasit.

Inca ma acomodez, mi-e rau si vreau acasa.

Azi am avut de vazut 700 de mail-uri (din care cred ca am sters 650), m-am pus la curent cu schimbarile, am reluat proiectele si acum mai sunt 3 ore pana cand plec la iLL’s Crib sa vorbesc cu omu de finalizarea lucrarii :D.

Mi-as fi dorit un concediu ca in poza dar… am inlocuit anul asta frumusetea apei si culoarea nisipului cu frumusetea molozului si culoarea prafului de glet. Am promis solemn ca anul viitor imi petrec concediul la soare, pe o plaja cu nisip fin si apa turcoaz.

Sharing is caring

3 comments

  1. Am şi uitat cum a fost în concediu… a… da… a… am văruit după care ni s-a dublat chiria. Crede-mă tu stai mult mi bine ca alţii.

  2. @ Ciupercutza: Grecia! Nu am buzunar de Tenerife sau Spania!
    @ InnOcente: si eu am varuit dar rata a ramas la fel “:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.