IKEA functioneaza!

Am fost saptamanile trecute la IKEA sa imi cumpar niste mobila. O comoda nu o aveau expusa si nu o ridicai din randul X sectiunea Y. Te duceai frumos si faceai precomanda, plateai si ti-o aducea un nene din depozit. Nu a fost sa fie! Dupa cele 8 minute care trebuia sa le astept am intrebat ce e cu comoda? Se aduce acum, tocmai a plecat baiatu dupa ea!

45 de minute m-au dus cu zaharelu, ca nu e codu de magazie, ca este produs nou si inca nu a intrat in evidente, da’ vine acum, ma striga ei.

Mi-au oferit alta culoare pe care evindent am refuzat-o si am vrut sa fac retur (platisem pentru comoda lu’ peste dar nu e marfa), reclamatie, regurgitatie. Nervi! Tanti care a facut proforma putea sa imi spuna ca nu au pe stoc, este secolul 21, au pc-uri, au retea… ce pana mea? E greu?

Am scris pe un formular ca vreau sa fiu notificat! Am dat numar de telefon si am plecat cu marfa pe care O AVEAU PE STOC 😀 (evindent nu cu toata)

Azi ma suna o voce feminina, numar de orange. Alo? Famila… O las sa isi termine poezia, ii explic ca nu este familie si ca da, eu sunt X-ulescu care vrea comoda. Cate aveti? Pot rezerva? Nu se poate rezerva nici un produs si au 5 pe stoc. Drept urmare… dupa job am fost la Ikea cu un coleg (caruia ii multumesc pe aceasta cale) si mi-am cumparat comoda, o noptiera si niste cutii d’alea sexy cu fermoar!

iLL’s Crib are comoda!!! Nu am crezut nici o secunda ca ma vor suna vreodata IKEA ca au adus produsul X! IKEA functioneaza!

Sharing is caring

7 comments

  1. Sa ne povestesti cum ti-a mers procesul de asamblare. Stiu ca unii se plang de procedura LEGO 🙂

  2. Mai inca nu le-am montat, dar patul si fotoliile poang s-au montat super usor. E lego pentru 3 ani!

  3. mie personal nu mi-a lipsit niciodata nici macar un surubel din “lego-urile” cumparate de la IKEA si pentru asta ii apreciez… cat despre livrare/marfa pe stoc/asteptare ca in cazul tau, nu am avut probleme (inka)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.