Sa-i iertam pe hoti

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri cu studenţii Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, că social-democraţii analizează posibilitatea introducerii, după alegeri, a unei amnistii fiscale limitate pentru cei ce-şi aduc veniturile în legalitate. sursa mediafax

Incep sa se gandeasca la modalitati sa dea bine? Cum pana mea sa ierti pe unu care a furat si are ditamai “averea”. Stim ca au bani multi, majoritatea obtinuti prin metode mai putin legale. Ma intreb cum poti sa treci in legalitate niste venituri care pana acum erau in ilegalitate? Este legal?

1. Producem repede niste facturi. Domne’ am vandut castravetii culesi personal (cu curu), i-am dat alora de la Metro. Am factura. Jur!
2. Nascocim niste venituri obtinute prin decesul unei rude foarte indepartate. “Am primit mostenire… de la unchiul care era frate cu vecinul care avea un coleg care era coleg cu tata mare, care avea un frate, deci sntem, rude”
3. Mintim poporul ca am vandut fabrica pe putini bani. Putini bani declarati, restul in buzunar.
4. Executam niste lucrari din banii publici, lungim lucrarile pe 5-10 ani (daca trebuie sa fie gata in 1 an) si plangem ca nu mai avem fonduri. Fonduri au fost dar s-au ridicat vile de vacanta in diverse locuri exotice.

Ba! Furati cat va tin pingelele, dar cu bruma de bani pe care nu o ciorditi faceti si voi o autostrada, modernizati orasele, faceti un azil de batrani, o gradinita. Ceva sa vedem ca va pasa si de noi, sa credem macar o secunda ca nu va doare-n cur de cei pe care ii chemati la urna!

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.