Presedentia si Liberalii (comunisti la antrenament)

liberals_are_communists_in_training_tshirt- Basescu si Geoana au ajuns in turul 2, vai ce-o sa ne distreze circul politic pana la rezultatul final!

Stirea care ne-a lasat interzisi, “PNL sustine PSD” ne arata cata coloana vertebrala au factiunile politice din Romania si cat de bine stiu ei sa se alieze cand au un interes comun, puterea (aka ciolanu’ de aur). Am mai vazut aliante de-a lungul celor 20 de ani, toate ne-au facut rau noua, alegatorilor. Ne-am saturat de ALIANTE si de comunisti, in ultimii ani au facut tot posibilul sa ne afunde in cacat, au pregatit terenul ca sa preia hamu’ in 2009. Cu un pic de cap poate o sa ne preia de oua…

Pe langa alianta PNL cu PSD mai vedem si UDMR-ul cum vrea si el la petrecere, dar, acum nu ne mai mira! Asa au facut de fiecare data: s-au aliat dand din coada ca niste caini hamesiti cu cine le-a promis un pic de papica pentru burtica.

Trebuie sa intelegem ca oricine ar fi la putere ne va merge din ce in ce mai rau pentru ca ei guverneaza pentru … ei. Noi suntem cei pe care experimenteaza o data la 4-5 ani, cei care reactioneaza frumos la zaharel si mici, cei care se bucura la o galeata de branza. Ne trateaza cu respect, pentru ca noi vrem respect – nu un scop comun – sa scoata Romania din FOAME!

Eu nu o sa votez PSD – PC iar PDL-ul ne-a lamurit ca este liberal pana in maduva comunista.

Sharing is caring

7 comments

 1. Acu’ depinde si cat impozit intentionezi sa platesti. Daca lucrezi in IT si ai un salariu frumusel cu carte de munca, poti opta intre 0 si 40%. Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa citesti vreun program politic al candidatilor ca sa-mi zici care cu ce impozit vine la pachet.

  Imi imaginez ca nu te intereseaza, tu te multumesti cu putin daca ai dreptul de a da cu tifla pe blog. Asta o sa ramana, ca “e ieftin”.

  Noroc bun!

 2. 🙂
  Nu am citit programele politice ale candidatilor. Mi-a disparut interesul de la debaterea televizata si circul din presa…
  Inca incerc sa imi dau seama de legatura impozit – post-ul asta din comentariul tau!

  Multam ca ai trecut pe aici 😀

 3. @TraxMaxx: si explica tu cum o sa se impace promisiunea ferma a PSD pentru impozit progresiv cu promisiunea ferma a PNL pentru cota unica. HUH?

 4. Depinde cine o sa bend over si cine o sa conduca 🙂 Geoana a promis la fel de ferm ca “nu va mari impozitele in 2010” (citat exact). Deduce cine ce vrea de aici.

 5. 😀
  circ! se bend over cine are nevoie, oricum toate partidele se prostitueaza… curve nene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.