Uninominale: au fost!

Au trecut si uninominalele, au iesit comunistii cu majoritate. Rezultatele alegerilor nu m-au mirat si nu cred ca au lasat pe nimeni cu gura cascata. PSD + PC o alianta gretoasa, se bucura ca au avut sustinere din partea romanior. Nu ma mira ca au iesit comunistii pentru ca au pus la fix alegerile, intr-un weekend prelungit si ce sa mai votezi daca esti plecat in minivacanta?

Parerea mea este ca majoritatea pensionarilor nu ar mai trebui sa voteze, asta pentru ca-s batrani si traiesc in lumea lor cu pierderi de memorie si o petrecere continua a amintirilor de pe vremea lu’ impuscatu. Au fost si manati de spagile electorale sau promisiuni de marire a pensiilor, promisiuni de marire a ficatului si evident a salariului infect de profesor sau bugetar. PSD-ul a trimis telefoane mobile, stiu asta pentru ca LeX a primit unul cu cartela de vodafone. La unii a avut efect si s-au dus si au stampilat PSDisti, la altii nu, iar pe unii i-a durut pix in p***ula de viata politica din Romania.

PSD acum petrece dar se vor face “manevere”, prin “manevre” intelegem desigur aliante. Se va repeta istoria de la alegerile din 2004, PNL + PDL= SEX, evident anal pentru ca imediat dupa ce se vad cu sacii in caruta vor incepe iar un razboi tacut unde singurii perdanti sunt prostii care i-au votat.

Tariceanu a zis clar, si-a expus parerea: FUCK YOU MR. GEOANA!

Am stat si am vazut cacatu’ ala de filmulet, ca sa-l vad pe Tariceanu fix 3 secunde cum are o replica a la’ James Bond. Mi-a intarit convingerea ca nu voi sustine nici un partid politic. Fuck you mr. Tariceanu!

Sub limita a fost partidul oierului care a futut echipa aia de fotbal, care era mare si tare, Steaua si asta ma bucura enorm. Ce pana mea cauta analfabeti intr-o pozitie ca asta? Partidul romanului nebun, PRM, a strans voturi fix cat jegul de sub unghia oierului si s-a alaturat lui pe banca de rezerve. Doi nebuni pe banca de rezerve.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că legea votului uninominal trebuie reanalizată, întrucât are multe imperfecţiuni, el arătând, pe de altă parte, şi că a existat o campanie “concertată” de influenţare a votului, organizată în defavoarea PSD. (sursa: mediafax)

Am inteles… defavoarea PSD! Sa fim atenti la sforile politice ce vor fi trase in continuare si la miscarile lui Voiculescu care de fiecare data au ajuns sub centura “dusmanilor”.

Fuck politics, fuck mr. Geoana, and fuck you too mr. Tariceanu!

Dupa uninominale va fi:

View Results

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

2 comments

  1. situatia nici nu merita analizata. “fac apel” la noi sa mergem la vot si dup-aia ne sfideaza pe fata 4 ani. un mare bleeeeeah! totusi, ma distreaza ca multi notorii politicieni nu intra in parlament. macar la asta a fost bun uninominalul 😀

  2. Greşeşti. Oricine are dreptul să voteze într-o democraţie, inclusiv bătrânii. Numai că din păcate nu oricine o face. E destul de aiurea să te iei de bătrâni, pensionari etc că au votat aiurea când tu nu te-ai sinchisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.