Idiotenia zilei: Blugi cu tastatura, mouse si boxe…

Da, exista asa ceva.

Nu le veti gasi in minunatele magazine mioritice in viitorul apropiat dar daca mergeti pana in Olanda aveti sanse sa va cumparati aceasta minune (INUTILA) a tehnicii daca se hotareste productia in masa :)).

Erik De Nijs se numeste inventatorul, un geek de 22 de ani care a vrut sa aiba blugi periferici (INUTILI). El marturiseste ca a facut blugii dupa ce a primit tema de la scoala “amesteca 2 branduri si creaza unul nou). Guido Ooms este numele profesorului… care a dezlantuit creativitatea INUTILA. Blugii au bluetooth, dar in ce a creat el nu merge asa wireless-ul asadar cureaua este cablul care leaga imbracamintea la calculator. Pentru ca ii plac blugii largi (cu depozit de rahat) a avut loc sa bage si 2 difuzoare la genunchi…

Asta da tehnologie!!! (mai mult pe Wired)

Sharing is caring

4 comments

  1. acum am inteles eu de ce se activeaza sticky keys cand “mangai” shiftul de 5 ori 😀

  2. Nu mi se pare chiar inutila inventia. Gandeste-te numai cat de des apasam enter si ce senzatii o sa ne dea operatiunea cu pantalonii astia tastaturosi. Bineinteles, cand vine nevasta suparata ca stai pe net si-ti apasa cu forta de cateva ori enteru’, nu mai e deloc placuta senzatia :))

  3. E o mare prostie,daca vine o tipa la tine si vrea sa intre pe messenger ce faci?o sa se sparga tastatura de la :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.