Kilometri de poveste

foto_harta

O aventura pe care multi dintre noi nu o vor trai, un site pe care il veti citi din scoarta in scoarta pe nerasuflate. mongolia.ro este visul lui Mihai Barbu, vis pe care il traieste acum impreuna cu ale lui doua roti BMW F650GS. A ajuns in Rusia si aventura nu s-a terminat inca.

Care este semtimentul cand esti singur pe motor undeva pe glob la mii de kilometri departare de casa, familie, prieteni? Eu nu as putea sa dorm prin boscheti intr-un cort amarat, mai ales singurel. Nu am incredere in bunavointa umana pe care o poti gasi in tari ca rusia sau tari ca cele terminate in *istan (turmenistan, kirghistan, bushmenistan, partsmenistan).

Pe Mihai nu il stiu, ne-am salutat din politete pe la diversele evenimente foto la care mergeam cu LeX, ne-am mai intalnit pe la diverse carciumi si nu imi imaginam ca omul ala din fata mea are atatea coaie incat sa plece singur prin lume calare pe motor si cu un aparat foto in spinare. As incerca sa ma pun in pielea lui dar nu cred ca am aceleasi calitati. Nu ma atrag motoarele si nu imi place sa haladuiesc singur…

Vizitati si voi mongolia.ro si tineti pumnii pentru “THE DUDE”! Mult prea tare frate!

mongolia home of the rider

Ideea cu plecatul asta m-a lovit cand am auzit cuvantul “Mongolia” intr-o discutie telefonica cu un alt Mihai. Asta se intampla acum vreo doi ani. Ar trebui sa ajung, calare pe Doyle, daca ma ajuta bunul Doamne-Doamne, timp de patru luni cel putin, pana in Mongolia si inapoi, vreo douazeci si ceva de mii de kilometri. Traseul e destul de habar n-am-ist, dar in principiu trece prin Ucraina, Rusia, Mongolia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbaijan, Georgia, Armenia, Turcia, Bulgaria, si daca nu mai am chef de mers… Romania. Ajung acasa undeva in Noiembrie, devreme, la timp ca sa prind cresterea notei de plata la intretinere. (Mihai)

Sharing is caring

7 comments

  1. urmaresc aventura pe samo. ii invidiez pentru curajul si libertatea pe care o au pentru a putea porni in aceste aventuri magnifice!
    Cele doua roti sunt magnifice, pentru relaxare, viata, libertate.

  2. Da omu’, nu este singur, dar a plecat in schimb singur si a fost ajuns din urma de grupul de pe pagina lui Samoila! Oricum, foarte-mega-super aventura! Ii tin pumnii!

  3. M-am uitat si eu pe site-ul celor din gasca 2 – ce sa vad acolo? update-urile de twitter si cine sunt ei? ok dar in rest povestea lor unde e? ca pana la urma asta e interesant nu ca s-a trezit unu sa plece in Mongolia si imi updateaza unde e prin twitter – e misto povestea lui Mihai si felul in care o spune si ne-o arata. Go PJ Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.