Limuzină de limuizina pentru Prea Fericitul Patriarh Daniel

Preşedintele Traian Băsescu a renunţat la Volkswagen şi a solicitat de la SPP o Dacia Logan, îndemnându-i pe toţi românii să-i urmeze exemplul.  Patriarhia Română nu a ascultat sfatul şefului statului şi a primit din partea Porsche România o superlimuzină Audi A8 pentru deplasările oficiale ale PF Daniel, susţine cotidianul Gândul.

Eh? Sa te tot faci prea fericit, prea patriarh, prea smecher! Eu nici macar nu ma duc la biserica, cum pot sa visez la un Audi A8? Ehe… ce ti-e si cu religia asta?

Basescu a facut o miscare desteapta. Electoratului ii plac gesturile astea de om umil care poate sa stea si in comfortul unui Logan. Preafericitu’ Base rulz man, cu geamul deschis la maxim si suvita fluturand pleata bogata, zambind la noi prin piete, pe la concerte…

“Si a coborat popa din o limuzina si ne-a blestemat pe toti ca suntem pacatosi, dupa care a declarat:
– In noul Audi pana ajung la suta nici nu pot sa fac 3 matanii viteza!”

“Asocierea dintre Audi si Preafericitul Daniel se face la nivel de statut în cadrul unei ierarhii. Este indubitabil faptul ca Preafericitul să fie înconjurat doar de lucruri de prestigiu, prin designul exclusivist şi multitudinea de inovaţii, Audi A8 definind nivelul înalt de exigenţă al clasei automobilelor de lux”, au declarat pentru Gândul oficialii diviziei Audi din cadrul Porsche România

Sharing is caring

2 comments

  1. Logan sau VW nu conteaza in Bucuresti. Atat timp cat demnitarii au antemergatori de la politie si SPP care le curata traseul, in timp ce noi muscam din volan la stop, ei vor fi intotdeauna deasupra noastra, muritorii de rand.

    Cel mai frustrant mi se pare cand e aglomeratie in trafic si trebuie sa imi cocot masina intr-un copac ca sa fac loc unei coloane oficiale.

  2. pai Porche Romania isi face reclama! foarte simplu! in ce mai crede romanul pe timp de criza? in biserica… se roaga sa le mearga mai bine… si pe langa faptul ca isi face reclama, orice donatie/sponsorizare al oricarei firme, reduce din impozitul pe care ar trebui ssa il plateasca statului.Simplu si eficient.Mai ales daca masina era noua, si mai multi bani economisiti de Porche Romania, pentru ca donatia s-a facut la pretul de catalog, nu la pretul de achizitie de la producator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.