Tuborg Green Fest – teh rulez

tuborg_green_fest_gf_exitfest

2.Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu:
Orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, umbrele, scaune, arme, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. In cazul aparitiei conditilor meteo nefavorabile, participantilor la Tuborg Green Fest le este recomandat sa isi aduca pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul festivalului fiind strict interzis!

Astea sunt regulile, le respectam!

Totusi… am o intrebare, ma rog… doua intrebari: daca nu mi-am mancat sadwitch-ul la munca trebuie sa-l scot din ghiozdan si sa il arunc? Ce relevanta are daca aparatul meu foto are sau nu obiectiv “detasabil”? Daca il lipesc cu superglue de body o sa pot intra cu aparatul la festival?

Parerea mea este ca regula cu “bauturi sau mancare” este cel putin idioata! Eu vin cu mancarea de acasa ca nu am bani sa dau pe chips-uri si zemuri carbogazoase, Tuborg nu imi place (Silva Neagra nu cred ca aveti) asa ca am la mine si o sticla de apa plata… Le arunc la intrare ca asa a zis Regulamentul.

Aia cu aparatele… pai ma nene, daca vin cu un Canon SX110 IS: iso1600, 2.8 in capul de wide, eu zic ca fac treaba buna si cu un compact!

Sharing is caring

3 comments

  1. Nu am reusit sa intram :))
    Cautau de parca intrai in guvern si cineva i-a anuntat de atentate, pe pipaite :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.