Oare cu cine face…

Exact… banking! Cu cine face banking?

In lista reclamelor imbecile a aparut recent cea cu partida de tenis si intrebarea idioata a comentatorului “Auzi… dar oare cu cine face banking?”. De la intrebarea lui se naste o panica generala, toata lumea vrea sa stie cu cine face “banking” de parca ar conta la sfarsitul meciului pe tabela de marcaj!

Ah, face cu BCR, e momentul sa ne relaxam (dar nu sfincterele ca pute la fel ca reclama)…

Daca vreti sa nu fiti stresati va recomand cu caldura sa nu faceti banking cu nimeni. Cel mai bun banking este cel la saltea, fara dobanzi, fara comisioane, fara birocratie si fara tipe scarboase la ghiseu!

Da chiar! Tu cu cine faci banking? Te-ai caca pe presul lor?

Sharing is caring

5 comments

 1. mda, e cam penibil sa vorbesti despre banci la modul “cool” in Romania (pentru ca asta vor sa sugereze reclama, cat de cul esti daca faci treaba cu banca X sau Y), cand nesimtiii nu stiu cum sa mai bage cate un comision.

  despre bani la saltea, nu stiu ce sa zic; da, sa nu faci credite, sunt de acord, dar poti castiga bani frumusei din depozite, de exemplu, daca economisesti, asta cu toate comisioanele lor cretine.

 2. :)) depozitele sunt o gluma buna la bancile noastre. La un pic peste 10000 ron, dobanda (the interest) lunara este undeva pe la 30 ron…
  creditele sunt hotie curata dar cand semnezi stii chestia asta… o simbioza ciudata :))

 3. de fapt vreo 62 de lei, la o dobanda de 7.5% pe an. din care mai scazi vreo 4 lei comision de intretinere si ramai cu 58.
  bine, se pare ca acum castigul real la un depozit in lei e de -3% din cauza inflatiei, deci mai bine ii tii in euro, chiar daca dobanzile sunt mai mici, la vreo 3.5% pe an.
  una peste alta, revin la ideea mea: se pot face banuti frumusei din depozite (anul trecut dobanzile au fost si 16%). si vorbesc din experienta.

 4. Io fac banking cu succes de vreo juma’ de an chiar cu initiatorii idioteniei asteia de campanii. Care in general au fo’ chiar OK. Acum incerc sa fac banking si cu o banca americana de maxima traditie si am dat de niste servicii atat de cretine, ca regret Romania. Am o luna de cont, inca nu am un card valid, inca nu am primit numarul de cont, nu pot face nimic. Decat probabil sa platesc comisioane, ca doar am cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.