Concediu nene!

Mai am un pic si intru in concediu… iar ultima saptamana de munca trece cel mai greu. Te gandesti ce sa iei cu tine, daca o sa faca grecii greva cand trebuie sa te intorci acasa, cum o sa scoti bani de pe card ca sa mai stai o saptamana, ce sa-ti iei cu tine in concediu, cum o sa te descurci cu 4GB de card pe camera, daca o sa fie vreme buna…

Am nevoie sa ma relaxez, sa uit de toate si sa plutesc in deriva fara nici un gand. Nu as putea sa spun ca-s cu nervii intinsi la maxim dar simt nevoia unei deconectari pe termen mai lung de 2 zile de la cotidian, de la ritmul monoton pe care il sustinem in fiecare zi, de la nervii si rautatea din Bucuresti, din atmosfera imputita a acestei minunate metropole mizerabile… 😀

Putem iesi din ritmul asta, sa ne puna in apa de la robinet niste diazepam (a se citi valium), sa vezi dupa actiunea asta cati dintre aia cu spume-n cur o sa stea linistiti la semafor, o sa zambeasca tamp cu o perla incontrolabila de saliva in coltul gurii – Bucurestiul Flower Power :D!

Anul asta initial am cautat sa plecam in Thassos dar nu am gasit destula cazare pentru toti asa ca o sa mergem in Halkidiki pe bratul Sithonia iar la anu’ prestam Thassos… Din poze pare frumoasa zona, stiu ca o sa ne simtim bine ca grecii stiu sa-si trateze oaspetii, asta dupa ce acum 2 saptamani am fost in Eforie Nord si ne-am umplut de nervi.

Nu stiu ce sa zic de concediu… doar ca nu mai am rabdare!!!

Sharing is caring

3 comments

  1. De ce te-ai umplut de nervi în Eforie Nord 🙂 ?
    Dacă știi unde să te cazezi să nu te mănânce șobolanii și unde să mănânci să nu faci toxiinfecție alimentară, în rest totul e ok .

  2. Savule nu a fost vorba de cazare si de mancare ca am mers in locurile pe care le cunosteam…
    Ne-am intinde mult la comentarii aici, o sa dezvolt intr-un post mai incolo :D, un mic indiciu “ro”!

  3. Sithonia? Bun, am fost si eu de vreo 3 ori pe acolo, aveam o relatie cu cineva care inchiria un apartament in Kalives, un sat langa Nea Moudania.
    Banuiesc ca mergeti in gasca cu masina, incercati plaja de la hotelul Makednos, aproape de orasul Nikiti, e superba (desi berea la 0.33 era 4 euro, I might say, puteai sa vii cu propria bere la pachet). Exista si o piscina draguta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.