Daca iti tarai curu de asfalt se toceste?

daca-iti-tarai-curu.jpg

Cu curul taraind de asfalt am ajuns acasa rupt de oboseala. Azi m-au deprimat astia de la munca. NU stiu de ce. Pe la ora 8 dimineata cand am plecat de acasa am omis sa imi iau mobilul cu mine. E prima oara in multi ani cand imi uit mobilul acasa. M-am simtit dezbracat si fara rost. Cum sa iti uiti domne mobilul acasa? Mentionez ca am luat cu mine incarcatorul si handsfree-ul cu gandul ca in metrou voi asculta alea 10 MP3 -uri fara drept de autor platit, luate de pe net, cele 10 mp3-uri magice care ma binedispun si incap pe mobil in cei 40MB de memorie.

Ajung la metrou. Incep sa caut in cele 6 buzunare ale gentii: iau in mana palm-ul. asta nu e telefon mobil. Trec mai departe. Gasesc deodorantul… precis nu mai are acumulator si nu pot asculta muzica la el. Mai am gasit agenda, pixul si cheile de la casa… chiar ca nu am display la ele iar mufa de casti nu se potriveste. Mai trec in agenda: incarcatorul si pachetul de tigari + briketa. Astia de la KENT nu suporta mp3-uri asa ca … pula! m-am gadit sa ma duc acasa sa imi iau telefonul cu mine.. dar WTF mai ziceam daca imi uitam bricheta… dupa aia ma intorceam.

Ajung la munca in timp util. Pana la ora 13 totul a fost ok. Dupa ora 13 timpul se dilata, cheful se contracta. Mai fac sa treaca 3 ore. Cu chiu cu vai. Mai o tigara… mai un mail… mai un mishto…

Cand eram calare pe situatie cu niste baieti de la o firma Datek sau ceva de genu cade curentu. Si dai cu pule si cu muie si cu cacat si cu futui mortii si cu futui ranitii si cu parastase si cu… Am cobort pana la urma jos, generatorul pornise. Futui pe ma-sa de trifazic. 1 faza nu mai era. A plecat acasa sa isi ia mp3 player-ul. Cat puteam sa o invidiez. Minunea minunilor. Pe la 18 s-a rezolvat cacatu. Cacatu a fost cauzat de “electrica” care nu legase bine de stalp faza care plecase acasa. A trecut.

Am uitat cat de cat de mobil. Plec acasa si pe drum meditez la: nemurirea sufletului, la cheful de munca si iar la nemurirea sufletului. Am mai avut niste tentative de “conditia de geniu” dar… it isn’t me! Eu imi uit mobilul acasa!

PS. poza e pentru voi! Ca sa va incurce la citit~!

Yeah! FUCK!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.