Inca o data doamnelor si domnilor!

A trecut primul tur, s-au ales baietii de sector. La mine pe 2 a ramas tot Ontanu… ba a facut cate ceva, nu pot spune ca a stat degeaba. Putea sa se miste cu mai mult talent, dar in general, de ce sa te agiti? Avem parcuri? DA. Avem parcari? Cam putine. Sa mai asteptam… poate apar 😀

La primaria generala au ramas la razboi Oprescu si cu Blaga dupa cum bine stiti. Eu cred ca Oprescu va ajunge la primarie… nu stiu de ce! Am presimtirea asta. In acelasi timp exista posibilitatea sa mai piarda inca o data alegerile la primaria Bucurestiului, ceea ce l-ar face de 2 ori mai looser. Inca o perioada de 4 ani in care vom astepta schimbarea. Metrou in Drumul Taberei, in Colentina, un buget unitar, functionari cu salarii mari ca sa nu mai ceara spaga, inlocuirea comunistilor ramasi in institutie pentru un randament mai mare… si altele.

Tare curios sunt… a cui va fi primaria Bucurestiului pentru urmatorii 4 ani. A lui zeflemea-cu-nasul-pe-sus Oprescu sau a lui Blaga despre-care-nu-stiu-nimic-pozitiv?

Primaria Bucurestiului este a lui:

 • Oprescu (53%, 17 Votes)
 • Blaga (47%, 15 Votes)

Total Voters: 32

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

5 comments

 1. Sigur, Oprescu cel razboinic pare favorit. Sa vedem cum va arata sondajul de pe blogul tau peste cateva zile. Dar oricum esantionul nu e reprezentativ aici – prea multi tineri si prea destepti! 🙂

  Ma bucur ca-n orasul meu provincial lucrurile s-au asezat pe un fagas normal; am scapat de cainii de la PD-L si de la nationalistii de la UDMR.

  Dariuss last blog post..Marii perdanţi ai alegerilor din Oradea: PD-L & UDMR

 2. Darius, mersi de comentariu. Eu nu-l sufar pe Oprescu si nu dau un cacat inghetat pe Blaga.

 3. Inca-s in sectorul 2 bre 🙂
  Urmeaza sa ma mut… organizezi un wellcome party?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.