Scurtul ca sa dormi bine

1. Uite cum PNL mananca rahat! Ating un punct sensibil al alegatorului… sau NU!

2. Cu dedicatie pentru idiotii mei prieteni soferi care nu-si poarta centura [primul, al doilea]. Am vazut la asta la piticu si am zis sa promovez si eu centura de siguranta. Nu dragii mei prieteni, nu sunteti smecheri si adevarati, legea nu e pentru aia prosti, centura nu e un moft si nu o purtati ca sa NU va luati amenda. (asta daca tot am avut discutii aprinse pe tema asta…)

3. Orban a innebunit. Lanseaza flama cu rovieniete si un sistem care sa verifice daca le au soferi… WTF!

4. Sunt la al 3-lea film cu Zenith-ul. Al 2-lea inca nu l-am developat…

Sharing is caring

3 comments

  1. Sa-mi faca mai intai autostrada si drumuri ca lumea si pe urma sa vina sa imi ceara taxa de drum. Imi da mie vreo despagubire statul sau Orban ca din cauza lui mie imi creste mereu polita Casco pt ca imi schimb jantele de 5 ori pe an. Imi platesc ei fransiza de fiecare data cand imi inlocuiesc jantele sau cauciucurile pe casco? pina si cacaturile alea de puduri de la intrarea in bucuresti deja au denivelari. de asemenea asta e singura tara in care avem atateA canalizari mai ales pe mijlocul drumului si e chiar atat de greu sa le nivelezi, de ce tre sa fie joase facand groapa sau inalte ca sati indoi janta?

    Grupa 1408s last blog post..Cra

  2. Pai da nu platesc deja atatea taxe si taxa asta e de multi ani de zile, s-a facut ceva cu ea? Sau daca s-a facut, s-a facut ca lumea? In afara e taxa de autostrada, aia e vigneta, taxa pentru autostrada, autosrada care exista deja, e taxa de intretinere cum ar veni. Pt drum national nu se percepe nimic. Si ori e taxa gen vinieta, ori sunt statii de taxare pe autostrada, ori nu e deloc. :).

    Grupa 1408s last blog post..Cra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.