Cand o sa fiu mare vreau sa ma fac fotograf!

Fotografia e o meserie frumoasa, este un hobby extraordinar. Pe mine ma relaxeaza si ma deconecteaza aproape 100%, uit de problemele pe care le am.

Din pacate in ultima vreme am fost prins de alte activitati si nu am mai apucat sa fac nimic, dar umblu cu aparatul dupa mine deoarece niciodata nu stii cand vine muza sa te muzeze. Colegii de la munca, prietenii, pana si ai mei ma intreaba de ce car cu mine jucariile tot timpul. Eh… sunt dement!

Daca esti posesor de aparat si vrei sa iesi la plimbari sa faci foto da un click aici! Alatura-te grupului, lasa un mesaj… si iesim la poze!

PS: Ca fapt divers: trusa foto (rucsacul) unui fotograf serios cantareste undeva peste 10KG 😀 si asta nu cred ca din cauza berii… dar citeste mai departe 😀

Sharing is caring

3 comments

  1. “Ca fapt divers: trusa foto (rucsacul) unui fotograf serios cantareste undeva peste 10KG”, undeva mai bine – rucsacul meu cantareste 8 – 9 KG cand am 70-200-le, 16-35-ul, 28-70-ul si body-ul de 30D, un rucsac de foto serios are in jur de 16KG, doua Mark-uri de preferat, 70-200-le,16-35-ul, 28-70-ul si hai un 85mm f1.2 si sa nu uitam laptopul care de obicei este un monstru, pe langa astea intra si chestiile mici care nu cantaresc mult dar il umfla pana plezneste ca o periuta de dinti, o pasta de dinti, o pelerina de ploaie, una bucata pijama, cutia de cd-uri, incarcator telefon, laptop, aparat foto, una bucata grip etc etc. Dar daca asta vrei sa faci nu ti se mai pare atat de aiurea sa mergi cu casa in spate, desigur poti pleca la assignments numa cu aparatu si cu un obiectiv :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.