RoBlogFest – in 3 zile incepe spamu’

Ia hai sa zic si aici ca Photowalk.ro este nominalizat la RoBlogFest.

Hai sa mai spun ca anul asta nu cred ca voi ajunge, cel putin in momentul asta nu am chef de aglomeratia si nebunia care a fost anul trecut.

Evenimentul vine intr-un moment ciudat din blegosfera, razboiul anti-spam al lui Costin fiind singura chestie pe care mi-o amintesc (pentru ca a scris in mod repetat despre pulimea care spamuie). S-au inscris o groaza de bloguri in editia de anul acesta, modul in care se voteaza eu il gasesc defectuos iar multe bloguri participante nu prea au ce cauta, fiind copii fidele ale youtube.

Anul trecut am pus mana si m-am autonominalizat (cred ca marea majoritate au facut asta) si imi imaginam ca in perioada x va citi mai multa lume ce elucubrez aici, nu a fost asa, hai sa fim realisti, cine credeti ca are rabdare sa stea sa dea click pe toate blog-urile nominalizate si sa citeasca, dupa care sa voteze? Totul se bazeaza pe cate click-uri primeste x-ulescu pe poza cu “voteaza-ma”, cati oameni are in messenger care sa primeasca un mass message si cati din ei o sa dea click pe link-ul respectiv.

Asadar… RoBlogFest nu va premia calitatea unui blog. Pe partea jurizata (unde banuiesc ca vor sta niste gogu’ sa-si dea cu parerea) tot este discutabil ce-o sa se intample ca poate unu din gogi s-a trezit cu fata la cearceaf si cu ea moale.

– consistenta articolelor si subiectelor cu tematica blogului  – frecventa posturilor

Astea este un criteriu care m-au facut sa rad. Pai domne pot sa dau exemple cu frecventa de postare gigahertiana dar contentul postat sa fie de rahat, irelevant, neinteresant. Sa dea lumea click in reader sa ceteasca aberatia elucubrata de blogger 😀

Deci anul asta ne vedem la RoBlogFest? Facem o poza, o maslina ceva?

Sharing is caring

10 comments

 1. Probabil…
  Depinde de cum e vremea, cat chef este, unde se tine decernarea…

 2. Eu zic sa ne caram pana acolo cu camerele in spate si sa facem o poza.
  Might be fun

 3. Cool, ma bucur ca photowalk.ro a fost nominalizat.
  Stiu ca tii mult la acest proiect, asa ca vei avea un vot de la mine 🙂
  Si cum adica sa nu vii la petrecere? Ba vii. Ca tre’ sa-mi faci mie poze de diva :))

 4. Cum să nu mergem?! Măcar bem ceva (vorbesc eu care sunt aproape sigură că am să fiu de muncă). Vorbeşte vitejima din mine care a scris două posturi în două zile consecutive :))

 5. Laser, frate! Mai ales ca photowalk-uri sunt mai ales cand sunt plecat.. 🙁

  Propun sa ne intalnim si sa ne facem intr-un fel. Muci.

 6. Paul, pai ne vedem la RoBlogFest:). Stai asa ca sunt ocupat cu “spamul”…critic sistemul de votare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.