Udrea este in pericol de moarte

11954221821138511001gerald_g_girl_driving_car_cartoonsvghi

Ministrul Turismului, Elena Udrea, susţine că maşina pe care o foloseşte în interes de serviciu, un Audi A6 închiriat de la RAAPPS, este nesigură şi îi pune viaţa în pericol, din cauza defecţiunilor repetate.

Asta e cu capu’?

“Domne draga eu simt ca… as putea sa mor… de rusine! Masina mea, care o am de la minister, tot face figuri. Ba se opreste la stop, ba caraie cutia de viteze, ba scoate fum negru! Nu mai stiu ce sa fac si am impresia ca o sa mor din cauza ei. Daca se opreste la stop cand vreau sa pornesc de pe loc cu a 3-a si caraie cutia eu o sa lansez un catecel, slagarul masinii de serviciu. La acest slagar va canta si… ma mai gandesc. Acum sunt cu frica, groaza, ca masina ma va intoxica cu fum. E dizal si poate inghit si ma apuc sa tusesc… DOAMNE FERESTE!”

Asadar… vreau masina noua! Ca asta are 2 ani si ma fac de rusine… Toti ceilalti ministri au masini din 2009!

Ieri a zis ca nu mai vrea, e blonda cu sani mari si asta conteaza. Udrea nu mai vrea trotineta noua de serviciu in fata alegatorilor. In parcul moghiorosi langa alegatori se fac doar promisiuni si trebuie sa mergi la alegatori cel putin cu haine vechi de 2 ani!

Ce ziceti, nu-i asa ca i-ar trebui o luna de mers prin RATB/Metrorex?

Sharing is caring

2 comments

  1. Bine ca tu mai poti sa ironizezi idioteniile! Mie mi se face greata!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.