Elena lu’ Udrea: Complex sau metrou?

“As dori ca ministerul sa se implice in exploatarea izvoarelor termale din nordul Bucurestiului. Acum urmeaza sa gasim formula legala pentru construirea unui complex balnear in zona izvoarelor termale despre care am mai pomenit”, a declarat Elena Udrea, miercuri, la Targul International de Turism de la Madrid, care se desfasoara in perioada 28 ianuarie-1 februarie.  (hotnews)

Adica domne’ e momentul sa investim in ceva care sa bage constant bani in buzunarele. In plina criza lu’ Elenuta ii arde de spa-uri si de complexe balneare, loc sa rezolve adevaratele probleme cu care se confrunta Bucurestiul. Eleeeeenooooooooo trezeste-te fata! Noi astia cu banu’ la ciorap nu vrem sa ne balacim intr-un complex balnear. Am prefera sa mergem cu metroul prin Drumul Taberei, sa nu mai facem o vesnicie pe drum inspre munca, sa nu ne mai fie frica de o ploaie care ar pune in genunchi Bucurestiul… si asa mai departe.

Matalutza scumpa si simpatica doamna blonda ati spus ca …

Eu spun raspicat ca imediat dupa aceste alegeri ma voi bate ca lucrarile la acest metrou sa inceapa.Va fi prioritatea mea, ca in cartierul unde am locuit, sa existe inca un mijloc de transport. Voi face orice imi sta in putere pentru ca locuitorii din Drumul Taberei sa se bucure de facilitatile metroului. (blogul doamnei)

Aproape 3000 de fraieri au citit si spera in continuare ca se vor plimba cu metroul, nu ca se vor balaci intr-un complex pentru constipati, un proiect inutil si incoerent pentru nevoile bucurestenilor. Am citit toti promisiuni dar acum nu mai uitam. Tinem minte toate PROMISIUNILE!

Fuck this… eu merg pe jos!

Sharing is caring

8 comments

 1. he he…zice o chestie, apoi o retrage apoi iar o baga la inaintare …read this :
  “Udrea vrea să transforme Bucureştiul într-o destinaţie de turism balnear” – Bucuresti 17:33, 12.01.2009
  “Udrea: Prin exemplul cu apa termală din Capitală am vrut să arăt că nu se ştie potenţialul turistic şi nicidecum să propună transformarea Capitalei într-o staţiune balneară.” – Suceava 15:30, 15.01.2009
  “Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului” – Madrid 13:12, 28.01.2009
  De pe Mediafax…3 zile diferite, 3 orase diferite…un complex balnear

 2. Tipic romaneste, tipic Udrea, tipic blond, tipic politican blond cu sani mari!
  Oricand as avea ocazia sa votez impotriva (dans)ei o voi face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.