H-Alegeri H-EuroParlamentare

Duminica trebuie sa ne miscam cururile grase pana la urna ca sa votam impocriti, hoti si stupizi.

Stiati ca… daca nu va prezentati la vot nu aveti voie sa comentati dupa aceea daca aia care au iesit nu va convin? Mikutzu zice “mi s-a cam luat și mie”… si tie? Si MIE, si lor, si noua! Ne tot luam teapa de 20 de ani si am inceput sa mirosim asta 😀 Am inceput sa vad si ironia din sloganurile lor electorale. Vezi “Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti” si “EBA ia… ***a!”

Ma intreb pe cine o sa fim obligati sa votam de prezidentiale? Optiuni nu prea sunt, dar daca nu sunt le producem noi. Cine vrea sa candideze? Bagam un Vadim si-un Becali la externe sau ne bagam picioarele si emigram, sau incasam 50RON pe vot la PSD, ne-a vandut pontul echipa de la Catavencu. Aialalti sunt niste zgarciti penali…

Ai cu cine?

Sharing is caring

4 comments

  1. Daca mi-ar plati ratele, m-as duce la vot. 🙂 Ca mobilele lui Vanghelie nu ma incanta. Nu prea mai au cu ce sa ma cumpere. De la an la an au devenit mai de refuzat. Sa votez ce?

  2. N-avem pe cine dar asta nu inseamna sa renuntam la vot, sau sa lasam sa se repete istoria dinainte de al doilea rezbel cand cine-stim-noi (ca sa-l citez pe Harry Potter) a fost ales democratic. Se poate usor luneca din democratie in totalitarism si pt voi, care ati gustat prea putin din “binefacerile” lui poate nu conteaza daca renuntam sau nu la acest drept dar pt mine conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.