Perioada post alegeri 2009

1. Euro creste incet, de sarbatori! Eu am salariul in RON dar cumpar in EUR la cursul zilei.
2. Populatia se pregateste (acum doar mental) sa iasa in strada! Suntem satui pana peste cap, planurile unei revolutii populare nu par asa de rele!
3. PSD si PNL fac show, UDMR deja a zis ca ei joaca cum canta puterea. Aia continua sa se certe in timp ce “credibilitatea” politicii din Romania scade… Vrem mai repede un guvern capabil care sa lucreze cu presedintele, chiar daca il considera dictator, trabantist, marionetar sef!
4. Din 2010 Vantu anunta ca renunta la presa scrisa, Realitatea – Catavencu nu mai vrea sa impinga bani in Cotidianul si Bussiness Standard, ca bonus News IN e scos la vanzare.

Primele 3 ma calca pe nervi! Care ai chef sa iesi la un protest anti prostie?

Sharing is caring

4 comments

  1. In locul tau m-as bucura! Adu-ti aminte de legile lui Murphy… Daca tu crezi ca azi e rau, stai sa vina bugetul in parlament si sa inceapa concedierile de la stat.

    Apropo de concedieri… crezi ca vor fi dati afara doar loazele de la stat? Adica vor evolua profesionalismul anagajatilor si vor da afara pe cei incompetenti sau pe cei fara nimic de facut?

    Si ca sa te ajut, iti dau exemplul Ministerului Turismului….

  2. Manuel.. nu ma pot pronunta…

    In nici un caz concedierile NU sunt bune. Raman oameni fara job… La stat ar putea sa faca niste ordine, pun pariu ca sunt multi care taie frunza la caine, sau freaca menta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.