Drumul Taberei cu metrou din 2014

Metrorex a semnat contractul pentru execuţia tronsonului Râul Doamnei-Eroilor al Magistralei 5 de metrou cu un consorţiu condus de firma italiană Astaldi, urmând ca lucrările să înceapă în maxim 50 de zile, iar tronsonul să fie deschis în 2014. (mediafax)

Am auzit saptamana trecuta ca o sa se semneze contractul de executie cu cei de la Astaldi dar cum pana acum metroul din Drumul Taberei a fost un fel de momeala electorala asa ca am preferat sa raman sceptic la asemenea stiri.

Secţiunea Râul Doamnei – Haşdeu va avea nouă staţii, respectiv Râul Doamnei, Brâncuşi, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2.

S-a lansat deja o promisiune pentru restul magistralei 6 care in 2016 cu putin noroc se va prelungi pana in Pantelimon (Eroilor-Universitate-Piaţa Iancului-Pantelimon), dar daca au scos Drumul Taberei la liman, pot sa o mai foloseasca inca cativa ani ca momeala… Oricum pentru mine si alti “cativa” consateni din “cartierul sugrumat” prima calatorie cu metroul magistralei de aur va fi clar, indubidabil si irefutabil orgasmatica.

Eu propun sa ne imbatam la inaugurarea lucrarilor si sa iesim sa facem poze, un fel de timelapse al statiilor din zona noastra… 🙂

Sharing is caring

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.