Glorie mielului, ocrotitorul autobaziştilor penticostali

glorie mieluluiȘtiți foarte bine părerea mea despre presa din Romania. Românii nu fac presă ci presa îi face pe români. Ii face proşti, că-s creduli, ii face veșnic ignoranți la adevăratele probleme. Majoritatea încă sunt mințiți cu televizorul si își pierd neuronii prin mrejele tabloidelor de 2 bani.

Tabloidele, infidele Mielului Sfânt, de scandal si-au găsit nașul după ce o „jurnalistă” Click a făcut jurnalism de investigație pe Facebook şi a dat de Robert, probabil cel mai cool miștocar in viață! Totul s-a desfășurat după ce ea, jurnalista a încercat sa transforme decesul unei tinere care lucra in centrul vechi in știre exclusiva de senzație, interogand prietenii de pe Facebook-ul tinerei.

Doamna jurnalista a primit foarte multe indicii ca nu a dat de persoana pe care o căuta: ironii fine, altele mai grosolane, paralele cu KGB-ul, căpitanul Burcea (din filmul Terminus Paradis), clipul lui Silviu Gherman, multinaționala Teleschpenker si sa nu uitam de imnul Gratie Mielului.

Povestea a ajuns pe erevan.ro, vice.ro sub forma a 2 articole delicioase iar neuronii uciși de tabloide au fost parțial răzbunați. De acolo nu va fi șters articolul, deja a intrat in istorie.

Doamna jurnalista Claudia Voicu (cred eu că este vorba despre cea cu debutul literar prin cartea „Confidenţele unei fete de la oraș”, prietenă bună cu Bah-Moo) speram ca şi-a învățat lecţia şi că pe viitor va încerca o cariera la revista de scandal “Hahalerele Roz, bârfa (x3) este sursa mea”.

Va invit să vă amuzaţi, articolele frumos scrise sunt în link-urile de mai sus, pe vice și erevan.

Sharing is caring

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.