EuroVision 2008 – Bravo Romania

Observati va rog ironia din tiltu.

Romania nu a putut face o alegre mai proasta pentru EuroVision. Nico si Vlad au performat incredibil (de slab), probabil vor da vina pe sonorizare pentru ca Nico a falsat si a zgariat toate timpanele celor ce au ascultat. Punctajele maxime obtinute de romani au venit de la Moldova si Spania, votati desigur de romanii care locuiesc acolo. Bravo! We suck!

Locul 1 a fost castigat de Dima Bilan, reprezentantul Rusiei. Ce a cantat el nu a fost extraordinar… dar merge ascultat de cateva ori inainte sa iti tai venele. Pe locul 2 s-au asezat bine cei din Ukraina, reprezentati de mult sexoasa Ani Lorak iar pe 3 au ajuns grecii reprezentati de o Britney elenă pe numele ei Kalomira (care avea o combinatie secreta).

Trebuia sa castige ceva si Turcia care a performat foarte bine si Franta care a avut o melodie misto! Anul viitor Eurovision va fi in Rusia.

Sharing is caring

9 comments

 1. :))
  Slab prietenul meu alb! Locul 20, si nu s-a clasificat pentru 2009 😀
  La dracu! Trebuie sa muncim :))

 2. singura diferenta intre Moga si Timbaland e ca cel din urma are skilluri mult mai dezvoltate la ciordit. si e in America. nu in Romania. sorry, asta e 🙂 si “on-topic”, pentru rusia n-a concurat un singur artist/trupa ci TREI. data viitoare poate daca ar veni pe scena si Nadia sa faca niste flic-flacuri si Hagi vreo doua-trei duble… cine stie?

  Florin / blog.PHKs last blog post..amintiri din copilărie

 3. dragilor ,ai nostri au fost pe o margine de clasament, de ce nu i-ati fi trimis pe biondo nu stiu.adica stiu din orgoliu cum sa trimitem noi o trupa straina sa reprezinte Romania .asa bine daca nu suntem in stare sa compunem o piesa ca lumea. ce sa mai zic de interpretare….
  ar trebui ca selectia nationala sa se faca fara a sti de unde provin si cum ii cheama pe participanti, sa vedem atunci ce am alege.
  asa au facut si cu andra anul trecut.draga parca nu vreti sa punctam bine la eurovision.
  rusinica rusinica

 4. crina .. parerea mea .. ca daca tot reprezinta romania .. atunci sa fim romani pana la capat. in cazul in care nici un roman nu vroia sa participe pentru romania, in cazul asta se invita o formatie din afara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.