Oamenii din metrou

In ultima vreme am “calatorit” mai des cu metroul. Acelasi metrou bucurestean dar cu trenuri noi, automate de cafea noi, automate cu pepsi, chips-uri, redbull si asa mai departe. Am observat LCD-uri suspendate de tavan si mai multa tehnologie in statiile vechi si murdarite de trecerea timpului.

Pe peroane ii observi pe ei, concetatenii. Am obiceiul de a urmari cateva persoane pe care le gasesc interesante, alese deseori la intamplare. In gand imi formez tot felul de povesti despre ce-i place, ce fel de om e, daca e prost, destept, o da pe laba sau… Cateodata chiar nu este nevoie sa creezi mici istorioare, sa categorisesti pentru ca isi dau pe fata cartile prin comportament.

Azi:

– cocalarul cu tricou: “Masturbate, I’m Loving IT”, un M ca la MC Donalds pus invers, scrisul asemenea. Tipul baiatului in criza de personalitate. Sa vorbeasca tare? Sa se comporte ca un maimutoi? Sa asculte muzica (manele of cors mai hors) la telefon? Deja freza, hainele si maimutarelile lui si ale prietenilor m-au facut sa scap printre dinti cateva injuraturi. Live and let live… fuck them!

– mosul care se juca pe mobil: imbracat saracacios, cu o geanta pe care se vedea ca o are de ceva vreme, probabil dinainte sa iasa la pensie. Un batran coscovit de viata care s-a asezat langa mine si s-a jucat pana cand am coborat la Crangasi “Snake”. Foarte tare frate! Taicamiu e rezervat in ceea ce priveste un telefon mobil: “Apesi pe verde ca sa vorbesti?” dar se joaca pe calculator si isi cauta balti pentru pescuiala, intra pe forumuri si citeste, se uita la filme… Poate nu ii place sa-l prinda lumea vorbind pe strada? Thumbs up pentru mosul din metrou.

– gagica cu dread-uri: pana in 25 de ani cred ca avea, era fucking interesting si m-am intrebat diverse (evident si cum se comporta intre cearceafuri). Avea pierce in nas si in limba pentru ca se tot juca cu el iar in mintea mea mi-o imaginam imbracata in piele cu un bici in mana. Sexy? Fuck yeah! O gagica interesanta dar mi-ar fi fost frica sa fiu “the boyfriend”.

Au mai fost cativa in vizor dar prea stersi ca sa imi amintesc detalii.

Sharing is caring

2 comments

  1. Eu circul mai tot timpul cu metroul si nu pot sa-ti spun cate zeci de persoane de acest gen vad. Poate pentru mine ciudati, poate pentri ei normali, poate eu ciudat intre normali.

    sorins last blog post..Sex oral – pro sau contra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.